• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Idag 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Dags för säsong två av eSHL!

2 mars 2021 16:15
eSHL

Fjolårets premiärsäsong av eSHL, Svenska Hockeyligans e-sportsatsning, kommer nu tillbaka med säsong två som går av stapeln den 15 mars och pågår i 11 veckor. Samtliga 12 klubbar från fjolåret är med även i år och denna säsong sänds eSHL i samarbete med C More.


Nytt för i år är att C More kliver in som samarbetspartners till den växande ligan. Det innebär att huvudsändningarna kommer gå att följa via TV4 Play och C More. Resterande matcher går att följa via klubbarnas egna Twitch-kanaler.

–Det är fantastiskt roligt att eSHL nu är tillbaka med säsong nummer två och att vi tillsammans med C More kan möjliggöra att fler kan ta del av vår liga. E-sportssektorn fortsätter växa och vi vill erbjuda hockeyunderhållning även för denna engagerade målgrupp, säger Johanna Hemming, chef varumärke, kommersiella rättigheter och kommunikation på SHL.

Matcherna kommer att spelas på måndagar och säsongsstarten den 15 mars, med starttiden 19:00 på TV4 Play och C More.

–C More är, och har under många år varit, den självklara platsen för att följa SHL. Därför känns det som en självklarhet för oss att även klubbarnas satsning på eSHL finns tillgängligt att följa på C More och TV4 Play, säger Johan Cederqvist, chef för C Mores kanaler och rättigheter. Formatet är detsamma för eSHL:s uppkommande säsong vilket innebär att det även fortsättningsvis spelas i lagformat.

e.shl.se hittar ni mer info inför kommande säsongsstart.