Bild saknas
Stärk ditt varumärke tillsammans med oss

Vi har tillsammans med våra företagspartners tagit nya steg i vår utveckling. Genom tät dialog, kontinuitet och en gemensam framtidstro kan vi också nå en ny nivå tillsammans med er företagare.   
Vi arbetar med att stärka ert varumärke och att ni alltid kan känna en trygghet i att vara en partner till Leksands IF. Vi gör det bland annat genom en tydlig exponering i både arenan och i tv-rutan men även genom att berätta om ert företag. 
Vår följarskara ökar på samtliga våra plattformar för varje säsong och vårt medlemsantal är på väg att sätta nya rekord. Tillsammans skapar vi en stabil och framgångsrik idrottsförening och bidrar till ett starkare samhälle. Tillsammans bygger vi nutidens och framtidens Leksands IF.  

Ett hållbart Leksands IF

Att arbeta med hållbarhet är en självklarhet. Vårt arbete fortsätter hela tiden genom att vi i vår position och vårt ansvar i samhället aktivt bidrar till en hållbar utveckling inom ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.   
Vi har som förening ett stort ansvar. Inte bara i vår egen kommun utan även i hela Dalarna. Våra mål är också baserade på FN:s globala klimatmål. Vi strävar efter att vara en förebild och du som partner är en aktiv del av det hållbarhetsarbete som Leksands IF jobbar med.   
Vårt HR-arbete är högt prioriterat och föreningen jobbar sedan många år tillbaka både med en elit -och breddverksamhet. Vår miljö för våra barn, unga och anställda har en optimal förutsättning att utvecklas såväl fysiskt som psykiskt. Vi skapar förutsättningar för långsiktigt trygga och välmående individer. Vi vill inte bara skapa duktiga hockeyspelare, vi arbetar aktivt för att skapa bra individer i vårt samhälle.

Marknadsbroschyr

Ta del av säsongens broschyr

Bild saknas
Bli partner

Vill du också bli en del av Leksands IF:s partnernätverk?

Bild saknas
Stjärnlaget