Leksandsbostäder söker projektchef samt ekonomichef
Publicerad: 2021-05-17
Partner
Leksands IFs samarbetspartner Clockwork arbetar just nu med att rekrytera kunnig och driven personal till Leksandsbostäder som även de är en trygg partner till Leksands IF. Tjänsterna som utlysts är rollen som ekonomichef samt projektchef, och sista datum för ansökan är 30 maj.

Drömmer du om att söka dig till Leksand och Dalarna, eller redan är bosatt i området och söker nya utmaningar? Då har du just nu ett jättebra tillfälle då det kommunala bostadsbolaget Leksandsbostäder söker efter nya medarbetare på ekonomi- och projektsidan.

Rekryteringen leds av Clockwork som i flera år varit trogna samarbetspartners till Leksands IF, och som även tecknat ett nytt avtal med föreningen inför den kommande säsongen. Detsamma gäller Leksandsbostäder som i många år stått för trygghet för såväl invånare i Leksand som för Leksands IF, och även de skrivit ett nytt avtal med föreningen inför den kommande säsongen.

Läs mer om den utlysta tjänsten som ekonomichef på Leksandsbostäder här

Läs mer om den utlysta tjänsten som projektchef på Leksandsbostäder här

Om Leksandsbostäder

Leksandsbostäder ägs av Leksands kommun.
Bolaget äger 1 019 lägenheter och 41 lokaler, företrädesvis kontorslokaler samt servicehus. Ytorna i det egna fastighetsbeståndet uppgår till; 61 712 m² bostadsyta, 8 909 m² lokalyta samt 20 080 m² yta i äldreboende. Dessutom har bolaget två förvaltningsuppdrag:
Förutom det egna fastighetsbeståndet sköter fastighetsavdelningen också förvaltningsuppdraget gällande bl.a. skolor, förskolor, kulturhus och kommunalhus vilket omfattar ca. 62 906 m² bruttoarea. Vidare ansvarar bolaget för kommunens gata/park (gator, vägar, parker och offentliga platser).

OM FÖRETAGET
VI VILL MER, vill du vara med?
Som kommunens ledande bostadsaktör vill vi vara en drivkraft för utvecklingen av vår fantastiska bygd, där tradition och nytänkande samverkar.

Tillsammans vill vi mer: Leksandsbostäder är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Vi är det lilla bolaget med mycket engagemang och hjärta. Hos oss får du arbeta med medledarskap, engagerade kollegor och chans att utveckla både dig själv och vårt företag. Våra ledstjärnor hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och de vi är till för.

Vi vill utvecklas: Just nu genomför vi en organisationsförändring för att göra bolaget framtidssäkrat. Vi har en ambition, med vår nya vision i ryggen, att bli det bästa fastighetsbolaget i vår storlek. Vill du vara med på resan?

Leksands IF
Stjärnlaget