• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Måndag Mån 16 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Söndag Sön 27 December Dec

Tack alla leksingar!

7 april 2015 08:46

Leksands IF vill rikta ett stort tack till alla, publik, sponsorer, medlemmar och andra runtom i landet, för det enorma stöd vi fick under säsongen 2014/15.
– Det är tungt och påskhelgen var den längsta på länge. Samtidigt måste man vara realistisk också, Malmö gjorde det väldigt bra i den här matchserien. De var lite bättre än oss. och det är vi själva som satte oss i den situationen, säger Kjell Kruse.


Vad händer nu i Leksands IF? - I dag, tisdag, har vi ett extrainsatt styrelsemöte där vi skall besluta om en handlingsplan, där främst den sportsliga delen och företagsledningen skall utvärderas nogsamt. Organisationen i övrigt är vi klara med. Vi kommer att ha den bemanning vi har idag och kommer att jobba utifrån den om inget oförutsett inträffar.
- Spelare och ledare kommer att få information av Tore Jobs idag avseende vad som kommer att ske närmsta tiden. Laget börjar träna den 20 April.
– Framför allt måste vi arbeta långsiktigt. Vi startade det arbetet under säsongen och det blir ingen skillnad i HockeyAllsvenskan. Vi måste bygga på sikt och tänka mer långsiktigt.

Hur ser den ekonomiska situationen ut för Leksands IF? – Ekonomin är under kontroll, även om likviditeten är ansträngd. Framåt skall vi anpassa kostymen efter intäkterna. Det är ett intäktsbortfall på 30-35 miljoner kronor som vi skall anpassa oss till, säger Kruse, och tillägger avslutningsvis:
- Återigen, ett stort tack till alla som stöttar Leksands IF! Nu börjar arbetet med resan tillbaka till hockeyns finrum.