Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Leksand värvar Tobias Ekberg från Östersund - lånas ut till IK Oskarshamn.

9 maj 2016 10:00

Leksands IF har skrivit kontrakt med leksandsbekante backen Tobias Ekberg. Tobias har gått hockeygymnasium i Leksand och hade senast ett sommarkontrakt med a-laget sommaren 2014. Tobias kommer senast från spel med Östersund i division 1. Kontraktet med LIF är skrivet på en säsong men från och med i dag så kommer Tobias att lånas ut till allsvenska Oskarshamn.


Leksands IF lånar även ut Simon Norberg till Oskarshamn. Simon och Tobias ansluter till lagets träning redan idag och kommer börja sina säsonger i hockeyallsvenskan till hösten.

Mikael Karlberg kommenterar: -Tobias är en back som vi haft koll på ända sedan han lämnade föreningen för snart två år sedan. Han har utvecklats riktigt bra uppe i Östersund och han var tänkt som en allsvensk back hos oss. Nu när vi lyckades ta steget upp redan i år så känner vi att det är för stort steg att gå direkt från div 1 till SHL och att han får fortsätta utvecklas i Oskarshamn känns som en bra lösning för alla parter, avslutar Karlberg om Tobias Ekberg.

Vi har även hittat en bra lösning för Simon Norberg med Oskarshamn. Han behöver speltid för att ta nya steg i utvecklingen och vi har en riktigt bra dialog och känsla tillsammans med IKO och Simon.