Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan

Leksand värvar Tobias Ekberg från Östersund - lånas ut till IK Oskarshamn.

9 maj 2016 10:00

Leksands IF har skrivit kontrakt med leksandsbekante backen Tobias Ekberg. Tobias har gått hockeygymnasium i Leksand och hade senast ett sommarkontrakt med a-laget sommaren 2014. Tobias kommer senast från spel med Östersund i division 1. Kontraktet med LIF är skrivet på en säsong men från och med i dag så kommer Tobias att lånas ut till allsvenska Oskarshamn.


Leksands IF lånar även ut Simon Norberg till Oskarshamn. Simon och Tobias ansluter till lagets träning redan idag och kommer börja sina säsonger i hockeyallsvenskan till hösten.

Mikael Karlberg kommenterar: -Tobias är en back som vi haft koll på ända sedan han lämnade föreningen för snart två år sedan. Han har utvecklats riktigt bra uppe i Östersund och han var tänkt som en allsvensk back hos oss. Nu när vi lyckades ta steget upp redan i år så känner vi att det är för stort steg att gå direkt från div 1 till SHL och att han får fortsätta utvecklas i Oskarshamn känns som en bra lösning för alla parter, avslutar Karlberg om Tobias Ekberg.

Vi har även hittat en bra lösning för Simon Norberg med Oskarshamn. Han behöver speltid för att ta nya steg i utvecklingen och vi har en riktigt bra dialog och känsla tillsammans med IKO och Simon.