Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Nu avgörs det!

7 mars 2022 11:28
Damlaget

Denna vecka väntar otroligt viktiga matcher för vårt SDHL-lag, då det ska avgöras om säsongen avslutas med slutspel eller kval.
– Det blir en spännande och rolig vecka, och om vi jobbar för varandra så kommer vi att greja det, säger forwarden Jennifer Carlsson.


Inför avslutningen av serien är Leksand tabellnia, och ligger alltså med tre grundseriematcher kvar att spela utanför de åtta slutspelsplatserna. De två lag som placerat sig en respektive två poäng högre upp, alltså precis ovanför slutspelsstrecket, är AIK och SDE - som leksingarna ställs mot på hemmais tisdag och onsdag.
– Ja, det blir så klart väldigt viktiga matcher, och vi vet sedan tidigare att matcherna kommer att bli tuffa och säkert väldigt jämna. Jag tror att det blir väldigt viktigt för oss att vi fokuserar på en match i taget utan att lägga fokus på var vi ligger i tabellen, menar Jennifer, vars lag går in i matchveckan med nya tränare i båset.
– Vi träffade Kicki (Lundberg) i går och kommer att träffa Ylva (Martinsen) i kväll, så det ska bli roligt. Alex (Bröms) känner vi ju sedan tidigare och även om det så klart kommer att bli en omställning så känns det verkligen att det är bra personer som kommer in. Vi känner oss taggade inför fortsättingen.

Vad kommer att krävas för att gå segrande ur veckans matcher?
– Vi har haft en del problem med målskyttet tidigare så det gäller att vi verkligen jobbar för att få in pucken på mål. Det kommer också att bli viktigt att vi kliver in i varje situation till 100 procent, enskillt och som lag. Vi ska jobba hårt och för varandra, när vi gör det är vi svårslagna

Sittplatsbiljetter till tisdagens och onsdagens matcher kostar 100 kr/st. Fri entré för barn och ungdomar 0-17 år.

Biljetter hittar du här:
TISDAG 8 MARS, LIF-SDE
ONSDAG 9 MARS, LIF-AIK

Välkomna!