Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Förlust mot Örebro

10 mars 2020 21:09
Herrlaget

Ett decimerat Leksand med flera juniorer i laget orkade inte stå emot Örebro då matchen slutade 4–0.


Den första perioden var relativt jämn med tanke på förutsättningarna som Leksand bar med sig in till matchen med många juniorer i truppen och flera ordinarie spelare borta. Laget spelade jämnt med Örebro och skapade flera chanser att få in pucken, men det var hemmalaget som tog ledningen efter tolv minuters spel när Mathias Bromé gjorde 1–0 på ett friläge. Det resultatet höll sig perioden ut trots att Leksand var mycket nära att få in 1–1 med sekunder kvar av när Mattias Ritola sånär fick in pucken i nät.

I den andra perioden förde Örebro spelet mer och tillbringade en del tid i Leksands defensiva zon. Leksand stod emot bra under stora delar av perioden, men 13 minuter in i mellanakten kom nästa mål för hemmalaget när Robin Salo gjorde 2–0. Jon Knuts hade sedan ett gyllene läge att ta in laget i matchen, men tyvärr tog skottet i stolpen och ut.

Inledningen av den tredje perioden satte spiken i kistan för kvällen när Örebro punkterade mötet. 3–0 kom efter bara 50 sekunder när ett skott oturligt styrde på Martin Karlsson och in, och efter fem minuter ökade hemmalaget på till 4–0 i powerplay. Därefter hände det inte särskilt mycket mer i matchen och resultatet blev alltså 4–0.

På torsdag spelas den sista grundseriematchen i SHL när Leksand tar emot HV71. Säkra din biljett till matchen och hjälp laget bygga på något positivt inför det som komma skall!