Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Hemma
Leksand
LIF
Borta
Oskarshamn
IKO

Själin laddar med taggtråd

28 mars 2022 12:14
Herrlaget

Knappt sju timmar kvar till säsongens hittills viktigaste match. Calle Själin har klivit av isen och ska fortsätta uppladdningen med lite sömn, serietittande och mat.
– Vad som står på menyn? Taggtråd, hälsar en revanschsugen LIF-back.


I och med att Oskarshamn vann den första play in-matchen måste Calle Själins Leksand nu vinna kvällens match för att ta matchserien till en tredje och avgörande match.
– För oss finns inget annat än att vi ska spela match måndag och tisdag, men det gäller att vi fokuserar på en match i taget. Först ska vi vinna kvällens match. Vi känner oss oerhört taggade och revanschsugna och det ska bli hur kul som helst att spela ikväll.

Vad tar ni med er från första matchen?
– Jag tycker ändå att vi gjorde en ganska bra match. Vi skapade mycket, men vi gjorde inte tillräckligt många mål. Vi måste se till att stöka till det betydligt mer för Oskarshamn i kväll. Oskarshamn är ett bra lag, med många snabba spelare, och det gäller att vi sätter stopp för deras uppspel och att vi ser till att komma in och stöka till det framför deras kasse som sagt.

Hur stor fördel har ni av att spela på hemmais ikväll?
– Förhoppningsvis en stor. Det ska bli otroligt kul att komma ut och spela inför hemmapubliken. Alla som är på plats hjälper oss oerhört mycket, och det är häftigt att känna hur man liksom lyfts fram av publiken, säger Calle, som passar på att skicka följande hälsning till alla leksingar där ute:
– Nu spelar vi med kniven mot strupen och det finns inget annat är en seger. Förlusten i första matchen använder vi som extra tändvätska. Fyll ladan! Nu kör vi!

Biljettavdelningen på plats

Kvällens match börjar klockan 19.00 i Tegera Arena. Biljetter köper du HÄR.
För dig som vill förlänga ditt säsongskort, eller har övriga frågor gällande biljetter, finns Biljettavdelningen på plats inför matchen bakom A9 Vänster .