Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Leksand
LIF

Caito inför Linköping borta

24 november 2021 13:10
Herrlaget

– Nu har vi vässat målformen ordentligt så förhoppningsvis kommer Linköping att få det jobbigt i morgon.
Det säger backen Matt Caito inför torsdagens bortamatch.


Hans lag har haft en resultatmässigt tung november. Bortsett från segern mot Malmö den 1 november, har månaden i SHL-väg bestått av fyra förluster och lika många gjorda mål.
Under tisdagskvällens CHL-åttondelsfinal hemma mot Klagenfurt lossnade dock målskyttet rejält.
– Fantastiskt roligt att vi kunde göra åtta mål och bara släppa in ett! Det var otroligt roligt där ute på isen, och extra kul att vi kunde visa alla barn och ungdomar som var i arenan vad roligt det är att vara på hockey. Förhoppningsvis kommer många av dem tillbaka och stöttar oss även framöver, menar Caito, som noterades för ett av målen.
– Ja, det verkar som att jag äntligen har insett att jag behöver skjuta för att få pucken i nätet och inte bara för att "lägga den på mål". Med lite tur kan ju puckarna faktiskt gå in för mig med, säger Caito med ett stort leende.

Inför torsdagens match är Leksand tabellfyra och Linköping tia. Matt Caito tror på en jämn och högljudd tillställning som Justin Kloos avgör.
– Ja, men det är väl ett bra tips, det känns som att han är på gång. Linköping spelar tufft och det kommer säkerligen att bli en jämn fight med många närkamper. Det gäller att vi håller tempot uppe och att vi fortsätter att skapa chanser, då kommer målen att komma även där. Vad jag har hört ska Linköping ha ett ganska bra stöd på hemmais, och förhoppningsvis kommer en del leksingar att vara på plats också, så det blir säkert ett riktigt bra tryck i arenan. Underbart!
Caito som gör sin andra säsong i Leksand, och tidigare i år förlängnde sitt kontrakt med föreningen med ytterligare två säsonger, berättar att det är just publiken som har gjort mest intryck på honom så här långt.
– Alltså helt ärligt så trivs jag med allt, och vi i laget har otroligt roligt tillsammans. Även om jag spelade här även förra säsongen, så är ju nuvarande säsong mer på riktigt, just med tanke på att publiken är på läktaren och allt vad det innebär. Leksandsfansen är verkligen helt galna och det är få förunnat att få spela inför en sån här publik. Tillsammans är jag säker på att vi har en riktigt roligt avslutning på säsongen framför oss.