Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Leksand
LIF

Caito inför Linköping borta

24 november 2021 13:10
Herrlaget

– Nu har vi vässat målformen ordentligt så förhoppningsvis kommer Linköping att få det jobbigt i morgon.
Det säger backen Matt Caito inför torsdagens bortamatch.


Hans lag har haft en resultatmässigt tung november. Bortsett från segern mot Malmö den 1 november, har månaden i SHL-väg bestått av fyra förluster och lika många gjorda mål.
Under tisdagskvällens CHL-åttondelsfinal hemma mot Klagenfurt lossnade dock målskyttet rejält.
– Fantastiskt roligt att vi kunde göra åtta mål och bara släppa in ett! Det var otroligt roligt där ute på isen, och extra kul att vi kunde visa alla barn och ungdomar som var i arenan vad roligt det är att vara på hockey. Förhoppningsvis kommer många av dem tillbaka och stöttar oss även framöver, menar Caito, som noterades för ett av målen.
– Ja, det verkar som att jag äntligen har insett att jag behöver skjuta för att få pucken i nätet och inte bara för att "lägga den på mål". Med lite tur kan ju puckarna faktiskt gå in för mig med, säger Caito med ett stort leende.

Inför torsdagens match är Leksand tabellfyra och Linköping tia. Matt Caito tror på en jämn och högljudd tillställning som Justin Kloos avgör.
– Ja, men det är väl ett bra tips, det känns som att han är på gång. Linköping spelar tufft och det kommer säkerligen att bli en jämn fight med många närkamper. Det gäller att vi håller tempot uppe och att vi fortsätter att skapa chanser, då kommer målen att komma även där. Vad jag har hört ska Linköping ha ett ganska bra stöd på hemmais, och förhoppningsvis kommer en del leksingar att vara på plats också, så det blir säkert ett riktigt bra tryck i arenan. Underbart!
Caito som gör sin andra säsong i Leksand, och tidigare i år förlängnde sitt kontrakt med föreningen med ytterligare två säsonger, berättar att det är just publiken som har gjort mest intryck på honom så här långt.
– Alltså helt ärligt så trivs jag med allt, och vi i laget har otroligt roligt tillsammans. Även om jag spelade här även förra säsongen, så är ju nuvarande säsong mer på riktigt, just med tanke på att publiken är på läktaren och allt vad det innebär. Leksandsfansen är verkligen helt galna och det är få förunnat att få spela inför en sån här publik. Tillsammans är jag säker på att vi har en riktigt roligt avslutning på säsongen framför oss.