Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

En poäng i Karlskoga

23 september 2018 17:34
Herrlaget

Leksand fick nöja sig med en poäng i säsongens första bortamatch efter att ha hämtat upp ett underläge och därefter förlorat i förlängningen.


Matchen började på sämsta tänkbara sätt för Leksand med två mål i baken på endast två minuter, vilket tvingade tränare Leif Carlsson till en tidig timeout. Därefter tog det några minuter för leksingarna att komma in i matchen, men till slut kunde Daniel Gunnarsson skjuta in reduceringen och ordna 2-1 till första pausvila.

Leksand inledde betydligt bättre i andra perioden, och det dröjde bara knappt sex minuter innan kvitteringen kom. Norrmannen Thomas Valkvae Olsen visade sitt målsinne då han pricksköt in 2-2 efter ett fint anfall. Tretton minuter in i mellanakten drabbades Leksand av två utvisningar i samma läge, men en heroisk insats i 3 mot 5-spelet gjorde att 2-2 stod sig till periodpaus.

Daniel Gunnarsson gav Leksand ledningen för första gången i matchen i inledningen av den tredje perioden med ett snärtigt skott upp i krysset. Ledningen höll sig inte särskilt länge då Karlskoga kvitterade några minuter senare och återigen satte matchen i ett jämnt läge. 3-3-resultatet stod sig till ordnarie slutsignal och matchen avgjordes i förlängningen. Väl i förlängningen drabbas Leksand av en utvisning, och i det efterföljande powerplay-spelet kunde Karlskoga avgöra och ta hem bonuspoängen.