Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec

En poäng i Karlskoga

23 september 2018 17:34
Herrlaget

Leksand fick nöja sig med en poäng i säsongens första bortamatch efter att ha hämtat upp ett underläge och därefter förlorat i förlängningen.


Matchen började på sämsta tänkbara sätt för Leksand med två mål i baken på endast två minuter, vilket tvingade tränare Leif Carlsson till en tidig timeout. Därefter tog det några minuter för leksingarna att komma in i matchen, men till slut kunde Daniel Gunnarsson skjuta in reduceringen och ordna 2-1 till första pausvila.

Leksand inledde betydligt bättre i andra perioden, och det dröjde bara knappt sex minuter innan kvitteringen kom. Norrmannen Thomas Valkvae Olsen visade sitt målsinne då han pricksköt in 2-2 efter ett fint anfall. Tretton minuter in i mellanakten drabbades Leksand av två utvisningar i samma läge, men en heroisk insats i 3 mot 5-spelet gjorde att 2-2 stod sig till periodpaus.

Daniel Gunnarsson gav Leksand ledningen för första gången i matchen i inledningen av den tredje perioden med ett snärtigt skott upp i krysset. Ledningen höll sig inte särskilt länge då Karlskoga kvitterade några minuter senare och återigen satte matchen i ett jämnt läge. 3-3-resultatet stod sig till ordnarie slutsignal och matchen avgjordes i förlängningen. Väl i förlängningen drabbas Leksand av en utvisning, och i det efterföljande powerplay-spelet kunde Karlskoga avgöra och ta hem bonuspoängen.