• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Landslagsuttagna damer

7 augusti 2020 14:00
Landslag

Såväl Damkronorna som U18-landslaget på damsidan samlas till camper under slutet av augusti. Kajsa Armborg och Hanna Sköld är uttagna till Damkronornas trupp, och till U18-samlingen åker Tuva Kandell, Ida Karlsson, Nicole Hall, Ella Albinsson och Agnez Svensson från Leksands IF.


Såväl Damkronorna som U18-landslaget på damsidan kommer att samlas för landslagsläger i Skövde under slutet av augusti. Både Damkronornas och U18-landslagets läger pågår 26-30 augusti. Lagen kommer bland annat att mötas i två träningsmatcher under lägret.

I Damkronornas trupp ingår forwardsduon Kajsa Armborg och Hanna Sköld från Leksands IF. I U18-landslagets trupp återfinns hela fem spelare från Leksands IF i form av backarna Tuva Kandell och Ida Karlsson samt forwards Nicole Hall, Ella Albinsson och Agnez Svensson.

Coronapandemin

Med anledning av Coronapandemin och Folkhälsomyndighetens riktlinjer om folksamlingar om max 50 personer kommer publik, föräldrar, agenter, scouter och övriga besökare inte att kunna delta under lägersamlingarna i augusti.

-Det är såklart jättetråkigt att inte kunna öppna dörrarna till alla som vill titta på vår verksamhet och våra juniorlandslag. Men samtidigt måste vi ta vårt ansvar gentemot spelare, ledare och andra för att stoppa smittspridningen av covid-19. Från Svenska Ishockeyförbundets sida vill vi göra allt vi kan för att ta ansvar för en säker miljö utifrån Coronapandemin, säger Olof Östblom, Tävlingschef på Svenska Ishockeyförbundet.