• Huvudsponsorer

Kryssningen otroligt populär redan i januari

13 januari 2020 15:30
Kryssningen

Redan nu har över 600 passagerare bokat sina platser på LIF-kryssningen som lägger ut från Stockholm den 27:e augusti. Detta innebär att vi är på väg mot rekord för LIF-kryssningen! Vi passade därför på att kolla av läget med projektledaren Patric Skoglund.


Den 27 augusti är det dags för LIF-kryssningen 2020. I skrivande stund är det över 600 bokade passagerare.
-Vi och Viking Line har aldrig haft sånt tryck på kryssningen så tidigt. Vi har inte ens gått ur januari månad och ändå är vi på väg mot 700 passagerare. Det borgar för den häftigaste kryssningen hittills, säger Patric Skoglund som är projektledare för LIF-kryssningen.

Vad är anledningen till det?
-Självklart att vi inte haft kryssningen på några år nu och vi har verkligen märkt att våra supportrar och partners vill åka igen. Det har funnits en längtan att vi ska göra det här igen. Sen har vi gått ut med ett bra Januaripaket också med flera förmåner och det gör givetvis sitt till.

Vad kan passagerarna förvänta sig av årets kryssning?
-Det är ju viktigt att påpeka att det faktiskt är supportrarna som gör kryssningen så speciell. Utan massvis av glada supportrar blir det inte speciellt kul. Men självklart håller vi på att bygga ett program som är så attraktivt som möjligt med bra och populära artister. Sedan fortsätter vi givetvis med de populära spelarpresentationerna och en del annat. Dessutom ges det inte jättemånga tillfällen där våra supportrar kan umgås med våra spelare och ledare i våra representationslag till sent in på nattkvisten.

Förutom det förmånliga Januaripaketet, varför ska man boka i god tid?
-Framförallt för att man ska få den hytt man själv önskar då det är bra tryck på bokningen. Bokar man dessutom innan sista januari så får man som sagt en hel del annat på köpet redan under den här säsongen.

Här bokar ni er plats på LIF-kryssningen 2020

Är ni intresserade av företagspaket med bland annat monter, andra exponeringsytor och föreläsning, kontaktar ni:
[email protected]

Varmt välkommen på årets häftigaste resa!