• Huvudsponsorer

Matchanvända tröjor på auktion

29 mars 2020 15:00
Auktion

Nu har du chansen att buda hem en av herrlagets matchanvända tröjor från säsongen 2019/2020. Utropstider för de olika tröjorna är mellan 15:30-20:00 söndagen den 29 mars. Intervallet mellan varje utrop är 5 minuter.


Samtliga 55 auktionsobjekt har utropspriset 1000 kr och avslutas mellan kl 15:30-20:00 söndagen den 29 mars. Matchtröjorna i auktionen är de blåa matchtröjorna herrlaget använt sedan säsongsstarten samt de vita matchtröjorna som använts sedan januari. Tröjorna är redo för avhämtning/leverans efter att betalningen är genomförd efter avslutad auktion. Tröjorna i den här auktionen är EJ signerade.

Klicka här för att komma till auktionssidan.

För att lägga ett bud krävs det att du skapar en inloggning till auktionssidan. Ifall du tidigare varit med och lagt bud i våra auktioner använder du samma inloggning som tidigare. Har du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord" under inloggningsformuläret. Bredvid "Glömt lösenord" finns även en länk "Problem med att logga in" där du kan se information ifall du har problem att logga in. Om du upplever problem med att skapa konto eller lägga bud, kontakta Richard Brasar på mail [email protected]

Lycka till i din budgivning!