Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Idag 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb

Tung förlust mot Djurgården

28 november 2019 21:11
Herrlaget

Trots en mycket bra bortamatch från Leksands sida så fortsätter det grina emot då Djurgården vann kvällens möte med 2–0.


Första perioden var underhållande med en hockey som forsade fram och tillbaka. Djurgården var laget som tog ledningen knappt nio minuter in i matchen då Linus Hultström sköt in 1–0 i powerplay. Direkt därefter fick Leksand sin andra chans i matchen att göra mål i 5 mot 4, men även denna gång gick pucken inte hela vägen in då Marek Hrivik var närmast med ett skott i ribban. Mot slutet av perioden hade Leksand även flera halvfarliga chanser att kvittera, men 1–0 höll sig till pausvila.

I inledningen av andra perioden så drabbades båda lagen av utvisningar och det tog sedan ett tag för matchen att få fart igen och då var det Leksand som tog tag i taktpinnen. I andra halvan av mellanakten radade Leksand upp läge på läge där Jon Knuts bland annat hade en puck i stolpen, men återigen så grinade det emot för de blåvita då pucken inte letade sig in i nätmaskorna vid någon av chanserna och ettmålsunderläget höll sig perioden ut.

I tredje perioden så gjorde Leksand allt för att komma ikapp. Puckar slängdes in mot mål så gott som hela tiden och ett mål hängde i luften där ett skott från Marek Hrivik bara var centimeter från att styras in. Men istället för en kvittering så kunde Djurgården göra 2–0 i tom kasse med fyra minuter kvar av matchen, vilket i sin tur gjorde att luften gick ur Leksand som alltså fick noll poäng med sig hem trots en bra bortamatch.

Nu på lördag väntar match i Tegera Arena då Rögle kommer på besök.