• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan

Tung förlust mot Djurgården

28 november 2019 21:11
Herrlaget

Trots en mycket bra bortamatch från Leksands sida så fortsätter det grina emot då Djurgården vann kvällens möte med 2–0.


Första perioden var underhållande med en hockey som forsade fram och tillbaka. Djurgården var laget som tog ledningen knappt nio minuter in i matchen då Linus Hultström sköt in 1–0 i powerplay. Direkt därefter fick Leksand sin andra chans i matchen att göra mål i 5 mot 4, men även denna gång gick pucken inte hela vägen in då Marek Hrivik var närmast med ett skott i ribban. Mot slutet av perioden hade Leksand även flera halvfarliga chanser att kvittera, men 1–0 höll sig till pausvila.

I inledningen av andra perioden så drabbades båda lagen av utvisningar och det tog sedan ett tag för matchen att få fart igen och då var det Leksand som tog tag i taktpinnen. I andra halvan av mellanakten radade Leksand upp läge på läge där Jon Knuts bland annat hade en puck i stolpen, men återigen så grinade det emot för de blåvita då pucken inte letade sig in i nätmaskorna vid någon av chanserna och ettmålsunderläget höll sig perioden ut.

I tredje perioden så gjorde Leksand allt för att komma ikapp. Puckar slängdes in mot mål så gott som hela tiden och ett mål hängde i luften där ett skott från Marek Hrivik bara var centimeter från att styras in. Men istället för en kvittering så kunde Djurgården göra 2–0 i tom kasse med fyra minuter kvar av matchen, vilket i sin tur gjorde att luften gick ur Leksand som alltså fick noll poäng med sig hem trots en bra bortamatch.

Nu på lördag väntar match i Tegera Arena då Rögle kommer på besök.