Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Tung förlust mot Djurgården

28 november 2019 21:11
Herrlaget

Trots en mycket bra bortamatch från Leksands sida så fortsätter det grina emot då Djurgården vann kvällens möte med 2–0.


Första perioden var underhållande med en hockey som forsade fram och tillbaka. Djurgården var laget som tog ledningen knappt nio minuter in i matchen då Linus Hultström sköt in 1–0 i powerplay. Direkt därefter fick Leksand sin andra chans i matchen att göra mål i 5 mot 4, men även denna gång gick pucken inte hela vägen in då Marek Hrivik var närmast med ett skott i ribban. Mot slutet av perioden hade Leksand även flera halvfarliga chanser att kvittera, men 1–0 höll sig till pausvila.

I inledningen av andra perioden så drabbades båda lagen av utvisningar och det tog sedan ett tag för matchen att få fart igen och då var det Leksand som tog tag i taktpinnen. I andra halvan av mellanakten radade Leksand upp läge på läge där Jon Knuts bland annat hade en puck i stolpen, men återigen så grinade det emot för de blåvita då pucken inte letade sig in i nätmaskorna vid någon av chanserna och ettmålsunderläget höll sig perioden ut.

I tredje perioden så gjorde Leksand allt för att komma ikapp. Puckar slängdes in mot mål så gott som hela tiden och ett mål hängde i luften där ett skott från Marek Hrivik bara var centimeter från att styras in. Men istället för en kvittering så kunde Djurgården göra 2–0 i tom kasse med fyra minuter kvar av matchen, vilket i sin tur gjorde att luften gick ur Leksand som alltså fick noll poäng med sig hem trots en bra bortamatch.

Nu på lördag väntar match i Tegera Arena då Rögle kommer på besök.