• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Måndag Mån 16 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Söndag Sön 27 December Dec

Eklund stärker upp ledarstaben

5 februari 2020 19:15

Efter måndagens förändring i herrlagets tränarstab där Ulf Samuelsson rekryterades som ny huvudtränare meddelar Leksands IFs ledning att man nu stärker upp med ytterligare en ny tränarröst i form av Per-Erik Eklund. Detta innebär samtidigt att Jens Nielsen lämnar rollen som assisterande tränare.


Per-Erik Eklund har lång erfarenhet av hockeylivet både som spelare och som ledare. Under sin tid som spelare representerade Eklund såväl AIK som Leksands IF på hösta nivå i Sverige, och han gjorde även nio framgångsrika säsonger som forward i NHL där han representerade Philadelphia Flyers i 646 matcher samt Dallas Stars i 14 matcher. Efter den aktiva karriären har Eklund under 17 säsonger verkat som scout för NHL-organisationerna Phoenix Coyotes, Montréal Canadiens och Edmonton Oilers. Under mitten av 2000-talet var Eklund även tränare för Leksands IF i såväl J18 Elit som för herrlaget i dåvarande Elitserien och Allsvenskan.

Kontraktet mellan Leksands IF och Per-Erik Eklund gäller för resterande del av den innevarande säsongen 2019/2020. Per-Erik Eklund kommer att göra sin första träning med laget på söndag.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om rekryteringen av Per-Erik Eklund:
-Per-Erik besitter en enorm erfarenhet som kan hjälpa oss framåt och bidra genom att se spelet med nya ögon. Per-Erik kommer att coacha våra forwards, leda vårt offensiva spel och jobba med individuell utveckling. I och med denna förändring så finns det inga mer planer på att förändra i vårt ledarteam. Jens Nielsen har varit en del av Leksands IF under en längre tid, och vi vill rikta ett stort tack till honom för hans insatser och önska honom lycka till i framtiden.