• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Måndag Mån 16 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Söndag Sön 27 December Dec

Kom in till oss - Linköping HC 19/11

18 november 2020 13:00
Nyhet

Inför torsdagens hemmamatch mot Linköping HC bjuds vi på ett videoinslag där vi följer med bakom kulisserna vid en hemmamatch. Dessutom får vi senaste nytt av Björn Hellkvist i vår inför match-podcast. Klockan 19:19 under torsdagen kör vi även en swishbomb!


Inför torsdagens hemmamatch mot Linköping HC bjuds vi på ett intressant videoinslag där vi följer med bakom kulisserna vid en hemmamatch. Dessutom får vi senaste nytt av Björn Hellkvist i vår inför match-podcast.

I samband med måndagens hemmamatch mot Frölunda kom 112 828 kronor in till Leksands IF genom 1000 stycken unika swishar och kontoinsättningar. Totalt har 1 508 470 kronor inkommit i samband med hemmamatcherna i SHL. Vi är otroligt tacksamma och ödmjuka för ert stöd och vill så klart fortsätta att bjuda tillbaka i form av intressanta extrainslag och utlottningar.

Vinnarna i dragningen efter måndagens match som vinner varsin LIF-keps är följande personer:
Lars Åke Kull
Anna Halvarsson
Per inge Jonsson
Olof Ingemar Frid
John Kuljunlahti

Exempel på stödbiljetter LIF-Linköping HC 19 november:
Stödbiljett grund 50 kr
Stödbiljett lite extra 150 kr
Stödbiljett extra allt 300 kr

Swishnummer: 123 074 71 21 - Ange text "stöd" i swishmeddelandet
Kontonummer: 8187-7, 4 303 166-5 (Leksands Sparbank)

Klockan 19:19 under torsdagen kommer vi att köra en swishbomb, och redovisa beloppet i den första periodpausen.

Tre olika utlottningar
I samband med torsdagens match kommer vi att lotta ut tre olika priser.

Du som bidrar med minst 50 kr är med i utlottningen av en signerad LIF-halsduk

Du som bidrar med minst 150 kr är med i utlottningen av en replikatröja som signerats av hela herrlaget

Du som bidrar med minst 300 kr är med i utlottningen av två platser i Star Restaurang vid hemmamatchen mot Malmö den 28/11.

Samtliga vinnare dras under fredagen och kommer att kontaktas i början av nästa vecka samt redovisas på hemsidan.

Vad innebär Kom in till oss?
I vår dagliga kommunikation försöker vi bland annat ge er de senaste nyheterna kring Leksands IF, bevakning kring våra matcher för föreningens lag och partnerinformation. Nu vill vi ge er möjligheten att komma närmare omklädningsrummet och personerna bakom hjälmvisiret för att ta del av känslorna och det man inte ser och hör från läktarplats. När vi inte kan möta er i samma utsträckning som normalt i arenan kommer vi till exempel att bjuda på extra matchpoddar, genomgång från tränarrummet med tankar om laguttagningen, hemma hos-reportage med spelare och liknande. Till varje match kommer 2-3 extra digitala inslag att finnas tillgängliga att ta del av. Inslagen kommer att kunna vara olika från match till match, och i våra sociala medier kommer du som supporter ibland att kunna påverka vilka inslag du vill se och höra till nästkommande match genom omröstningar. Samtliga extrainslag kommer att finnas tillgängliga att ta del av via vår hemsida och i våra sociala medier. Detta är något vi löpande kommer att utvärdera för att skapa bästa möjliga innehåll för dig som supporter att ta del av.

I samband med detta har du även möjligheten att stötta Leksands IF. Det är ingen hemlighet att föreningen står inför en tuff höst ekonomiskt när vi inte kan ta emot publik vid våra hemmamatcher i vanlig utsträckning. Vi är extremt ödmjuka och tacksamma inför det stöd vi får, som inte minst tagit sitt uttryck genom alla mail, telefonsamtal och kommentarer med frågor om hur man kan stötta Leksands IF ekonomiskt när seriespelen drar igång. Eftersom efterfrågan att hjälpa Leksands IF varit stor har vi tagit fram ett swishnummer samt kontonummer ifall du vill bidra till föreningen trots att du inte kan vara på plats. Du väljer själv om, eller hur mycket, du vill skänka till föreningen. Alla extrainslag inför och runt matcher finns tillgängliga att ta del av öppet, och det är helt valfritt att skänka en slant.