Alexandra Jardvall spelar på LIF-kryssningen
Publicerad: 2022-05-18
LIF-kryssningen
Entertainern och trubaduren Alexandra Jardvall är klar för LIF-kryssningen 2022! – Jag hade äran att spela på LIF-kryssningen redan 2012 och har längtat efter reprisen, säger den rutinerade artisten.

Alexandra Jardvall sjunger och spelar gitarr och munspel, och har samlat på sig trettio års erfarenhet som heltidsmusiker. Hon turnerar över hela Norden, men har även uppdrag i exempelvis USA, Österrike, Holland, Tyskland, England, Polen, Kosovo och Makedonien. Det handlar om spelningar på pubar, festivaler, kyrkokonserter, företagsevent, privata tillställningar och bröllop, men även militära uppdrag, då hon är utbildad fältartist. Sedan 2002 har hon dessutom uppträtt återkommande på Viking Lines fartyg, där det har blivit över tusen konserter!
Och även LIF-kryssningen har hon alltså fått uppleva.
– Ja, jag hade äran att spela på LIF-kryssningen redan 2012 och har längtat efter reprisen. Den kryssningen och de fantastiska leksingar som jag lärde känna då, kommer jag aldrig att glömma, säger Alexandra.

Vad kan alla leksingar på båten förvänta sig av din spelning denna gång?
– Allsång, skratt, tårar och förhoppningsvis en och annan ståpäls.

Vilken svensk artist ser du mest upp till och varför?
– Björn Skifs. Han är Sveriges absolut bästa, manliga sångare, men har aldrig gjort något väsen av det. Han tar inte sig själv på så stort allvar och han är förbaskat rolig. På den kvinnliga sidan är det Miriam Bryant, hon har en vansinnigt bra röst.

Världens bästa låt?
– En av världens bästa låtar är Bruce Springsteens "If I Should Fall Behind".

Följ med på kryssning!

Den 25 augusti är det dags för LIF-kryssningen 2022. Liksom tidigare år har vi härliga spelarpresentationer, artistframträdanden och en fantastisk stämning att se fram emot. Bara leksingar - överallt leksingar!
Läs mer och säkra din plats HÄR!

Elin Broman
Stjärnlaget