Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec

Martin Karlsson inför hockeyhelgen

29 november 2018 15:30
Herrlaget

Imorgon fredag inleds hockeyhelgen med hemmamatch för herrarna mot Tingsryds AIF. Martin Karlsson ger sin syn på matchen mot Västerås och vad som måste förbättras inför helgen.


Herrlaget har tränat på hemmaplan under torsdagsförmiddagen för att förbereda sig för fredagens hemmamatch mot Tingsryd som inleder hockeyhelgen i Tegera Arena. Med på isen fanns lagkaptenen Martin Karlsson som ger sin syn på förlusten borta mot Västerås IK.
-Jag tycker att det är en relativt jämn match ändå. Vi förlorar matchen i spelet runt målet där vi är lite för klena och tappar markeringen vid några tillfällen. Det måste vi förbättra till helgen!

Tingsryd hemma väntar på fredag kväll
För herrlagets del gäller det att försöka vända på trenden genom att ta tre poäng i matchen mot Tingsryd som väntar. Hemmamatch väntar sedan även under söndagseftermiddagen, då mot BIK Karlskoga. Martin Karlsson ser fram emot helgen, och berättar med eftertryck att det är en bra inställning och därmed segrar som gäller för herrarna.
-Framförallt är man j-ligt sugen på en seger. Vi har förlorat tre matcher i rad och det får räcka med det! Nu är det dags att vinna och det känns inspirerande att spela hemma igen, inte minst med tanke på att det är hockeyhelg där vi hoppas på bra stöd med bra drag i arenan. Imorgon ska vi ta tag i matchen och visa inställning både i offensiv zon, men framförallt defensivt, säger Martin Karlsson.

Biljetter till matcherna hittar du här