Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Förlust mot Luleå

4 mars 2017 18:15
Matchrapport

Leksands IF förlorade kvällens drabbning mot Luleå HF i Coop Norrbotten Arena med 5-2. LIF-målen gjordes av Johan Porsberger samt Johan Olofsson.


Luleå HF och Leksands IF drabbade samman på lördagseftermiddagen i Coop Norrbotten Arena. Det var en första period, i Norrbotten, med två lag som stod sannerligen stabilt bakåt. Man försökte inte några stora risker och hjälpte sin målvakt på ett bra sätt. En första period, som slutade 0-0 - där de var två lag som spelade klokt. – Det är lite flängigt. Men jag tycker att vi gör en helt okej period, sade Tobbe Forsberg till C More.

Luleå spräckte nollan först

Den andra perioden, var väldigt lik den första. Två lag som inte tog några stora risker i sitt arbete. Dock var det en bjudning av LIF-försvaret, som gjorde att Luleå-spelaren Falk kunde göra 1-0 till hemmagänget. Något som var nära att kvitteras genom Olofsson, efter en mycket fin pass av Norén - men Lassinatti stod för en sannerligen vacker räddning. Efter målet öppnades det upp alltmer och innan periodvilan var hemmalaget i ledning med 2-0.

Två Leksandsmål i tredje perioden

Leksand lyckades reducera till 2-1 genom Porsberger. Dock varade inte den glädjen alltför länge, då det var hemmalaget som gjorde 3-1 28 sekunder senare. Något som senare blev 4-1 genom Mastomäki. Leksand lyckades visserligen reducera ytterligare en gång, till 4-2 genom Olofsson. Men dessvärre fick dalalaget se sig besegrade i bataljen i Luleå med 5-2.
– Vi gör ingen jättedålig bortamatch. Det tycker jag inte, sade lagkaptenen Jesper Ollas till C More efter matchen och fortsatte. – Spelmässigt tycker jag att vi är med och de kör inte över oss på något vis.