• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Idag 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Kom in till oss - Malmö 29/3

29 mars 2021 14:00
Nyhet

Inför måndagens hemmamatch mot Malmö möter vi Andreas Hedbom i en inför match-podcast samt följer Patrik Zackrisson i samband med söndagens träning. Du som bidrar med minst 50 kronor kan dessutom vinna hockeyhandskar signerade av Marek Hrivík.


Inför måndagens hemmamatch mot Malmö möter vi Andreas Hedbom i en inför match-podcast samt följer Patrik Zackrisson i samband med söndagens träning. Du som bidrar med minst 50 kronor kan dessutom vinna hockeyhandskar signerade av Marek Hrivík. Ta del av inslagen genom att klicka här

I samband med den senaste hemmamatchen mot Luleå HF kom 89 180 kronor in till Leksands IF genom 838 stycken unika swishar och kontoinsättningar. Totalt har 3 085 616 kronor inkommit i samband med hemmamatcherna i SHL, utöver Enkronasmatchen på annandag jul. Vi är otroligt tacksamma och ödmjuka för ert stöd och vill så klart fortsätta att bjuda tillbaka i form av intressanta extrainslag och utlottningar.

Exempel på stödbiljetter LIF-IF Malmö Redhawks 29 mars:
Stödbiljett grund 50 kr
Stödbiljett lite extra 150 kr
Stödbiljett extra allt 300 kr

Swishnummer: 123 074 71 21 - Ange text "stöd" i swishmeddelandet
Kontonummer: 8187-7, 4 303 166-5 (Leksands Sparbank)

Vinn hockeyhandskar signerade av Marek Hrivík!
Du som bidrar med minst 50 kronor i samband med Kom in till oss, vid måndagens hemmamatch mot Malmö, är med i utlottningen av ett par helt nya hockeyhandskar från CCM som signerats av Marek Hrivík. Vinnaren av dessa handskar för ett par matcher sedan valde att skänka dessa tillbaka till föreningen, och nu finns alltså en ny chans att vinna dessa!

Vinnare av en signerad replikatröja!
Du som bidrog med minst 50 kronor i samband med Kom in till oss, vid lördagens hemmamatch mot Luleå, var med i utlottningen av en blå replikatröja som signerats av herrlagets spelartrupp. Vinnare blev Bertil Kjellvar Jackson. Stort grattis!

Vad innebär Kom in till oss?
I vår dagliga kommunikation försöker vi bland annat ge er de senaste nyheterna kring Leksands IF, bevakning kring våra matcher för föreningens lag och partnerinformation. Nu vill vi ge er möjligheten att komma närmare omklädningsrummet och personerna bakom hjälmvisiret för att ta del av känslorna och det man inte ser och hör från läktarplats. När vi inte kan möta er i samma utsträckning som normalt i arenan kommer vi till exempel att bjuda på extra matchpoddar, genomgång från tränarrummet med tankar om laguttagningen, hemma hos-reportage med spelare och liknande. Till varje match kommer 2-3 extra digitala inslag att finnas tillgängliga att ta del av. Inslagen kommer att kunna vara olika från match till match, och i våra sociala medier kommer du som supporter ibland att kunna påverka vilka inslag du vill se och höra till nästkommande match genom omröstningar. Samtliga extrainslag kommer att finnas tillgängliga att ta del av via vår hemsida och i våra sociala medier. Detta är något vi löpande kommer att utvärdera för att skapa bästa möjliga innehåll för dig som supporter att ta del av.

I samband med detta har du även möjligheten att stötta Leksands IF. Det är ingen hemlighet att föreningen står inför en tuff höst ekonomiskt när vi inte kan ta emot publik vid våra hemmamatcher i vanlig utsträckning. Vi är extremt ödmjuka och tacksamma inför det stöd vi får, som inte minst tagit sitt uttryck genom alla mail, telefonsamtal och kommentarer med frågor om hur man kan stötta Leksands IF ekonomiskt när seriespelen drar igång. Eftersom efterfrågan att hjälpa Leksands IF varit stor har vi tagit fram ett swishnummer samt kontonummer ifall du vill bidra till föreningen trots att du inte kan vara på plats. Du väljer själv om, eller hur mycket, du vill skänka till föreningen. Alla extrainslag inför och runt matcher finns tillgängliga att ta del av öppet, och det är helt valfritt att skänka en slant.