• Huvudsponsorer

Hockeyskolan 2020 ställs in

11 maj 2020 15:15
Hockeyskolan

Det är med stor ledsamhet vi idag fått fatta beslut att ställa in Hockeyskolan 2020. Mer information om beslutet och hur som anmält dig går till väga läser du här nedan.


Det är med stor ledsamhet vi idag fått fatta beslut kring Hockeyskolan 2020.

Den 16 April drabbades vi av en brand som skapat omfattande skador på våra anläggningar Weda Skog Arena och Drömmarnas Arena. P.g.a branden kan vi därför inte bedriva vår verksamhet som planerat till sommaren 2020.

"Det är otroligt tråkigt att vi inte kan genomföra sommarens höjdpunkt. Vi har precis som våra deltagare/besökare länge sett fram emot detta. Leksands Hockeyskola har försökt in i det sista att finna olika lösningar på det problem vi ställts inför men har tillsammans kommit fram till att vi tyvärr inte kan genomföra årets upplaga av vår populära Camp. Vi kommer nu istället satsa helhjärtat inför sommaren 2021 och lägga allt krut på att återigen bedriva hockeyskola i semestersköna Leksand. Vi vill avslutningsvis hälsa till alla hockeyskolevänner där ute att ta väl hand om er och hoppas att så många av er återvänder till oss sommaren 2021.”
-Robert Kock och Linus Carlsson, på Leksands Hockeyskola

Alternativ

Alternativ 1: Behåll din plats till sommaren 2021.
• Ni slipper prishöjningen som är från 300kr upp till 800kr beroende på produkt.
(Se prislista för 2021 längre ner).

• Ni får en snygg Sport Bag. (Bagen får ni vid inskrivningen 2021)

Alternativ 2: Få tillbaka hela anmälningsavgiften för 2020

Frågor & svar:

Hur gör vi för att välja något av alternativ 1 eller 2?
SVAR: Du som anmält kommer att få en länk via e-post senare under vecka 20 som du följer för att göra ditt val. (Invänta detta mejl innan ni hör av er för vi kan inte hantera era olika alternativ manuellt)

Vi har inte betalat hela avgiften för Hockeyskolan 2020, kan vi då välja alternativ 1?
SVAR: Absolut, ni följer bara de betalningsvillkor ni har fått på fakturan. Har ni råkat missat något datum är inte det någon fara. Hör av er till oss på [email protected] så löser vi det.

Om vi väljer alternativ 1 och ändå tvingas avboka platsen senare får vi då tillbaka våra pengar?
SVAR: Då gäller våra ordinarie avbokningsregler.
”Vid läkarintyg återbetalas hela avgiften. Vid avbokning utan giltigt läkarintyg senast 30 dagar innan hockeyskolan startar återbetalas allt utom 500kr har ingen betalning skett faktureras 500kr, sker avbokningen mindre än 30 dagar innan hockeyskolan startar återbetalas allt utom 1500kr.”

Om vi bokar nu men är osäker på vilken vecka vi kan komma nästa år, går det då att byta vecka under tiden?
SVAR: Ja självklart! Så länge det finns plats kvar i önskad vecka och grupp går det bra att byta.

Vårt barn skulle varit hos er sista året på Hockeyskolan (född 05) i sommar. Vad händer med anmälningsavgiften? Kan vi nyttja den till småsyskon?
Svar: Det går utmärkt att överlåta sin plats till annan spelare. Ni fyller bara i personnummer på den spelare som var anmäld till Hockeyskolan 2020 och uppgifterna på den spelare som ska komma 2021 i formuläret ni hittar under alternativ 1 på sidan ni kommer till via länken ni kommer få via mejl under vecka 20.

Kan man inte flytta in verksamheten i Tegera Arena?
Svar: Vår Hockeyskola använder sig av många och stora ytor och på grund av branden försvann drömmarnas arena, skottrampen för att nämna några. Detta tillsammans med Covid -19 gör att vi får alldeles för begränsade ytor för att kunna leverera en Hockeyskola som känns säker med tanke på pandemin.

Om vi väljer alternativ 2 dvs att få pengarna tillbaka när kommer mina pengar på kontot?
Svar: Jättesvårt att säga. Vi är permitterade och arbetar 40% av vår ordinarie arbetstid vilket betyder att vi måste jobba väldigt strukturerat och kommer arbeta med en sak i taget. Det gör att det kan dröja 3-4 veckor för att få pengarna återbetalade.

Prislista 2021
Junior: 2 995 kr
Dagelev: 4 995 kr
100% Hockey: 5 995 kr
Tillägg för internat: 1 000 kr

Kontakt med hockeyskolan
Vi är korttidspermitterade och är därför svåra att nå via telefon. Önskar ni kontakt med oss använd mejl [email protected] Vi hoppas ni förstår och har tålamod med att svarstiden kan dröja då vi kommer ha mycket att hantera i och med detta tråkiga beslut.

Nu ser vi framåt mot sommaren 2021
Vi ser fram emot att träffa er i Leksand nästa sommar då vi nu har extra lång tid på oss att ta fram en ännu bättre Hockeyskola. Vi vill tillsammans med er göra sommaren 2021 till årets absoluta höjdpunkt.

Med vänliga hälsningar
Leksands Hockeyskola