• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

TV-pucken: Dag 4

3 november 2019 17:31
TV-pucken

Dalarna besegrade Småland med 3-2 i finalen och vann därmed den första upplagan av TV-pucken för tjejer. På pojksidan förlorade Dalarna sin match mot Gästrikland med 3-4 och slutar därmed på en sjätte plats i turneringen.


Dalarna fick en drömstart på finalen när leksingen Nicole Hall kom helt fri och skickade upp pucken i krysset efter knappt sex minuters spel. Hall utökade sedan ledningen då hon snappade upp ett läge i powerplay och distinkt sköt in 2-0 femton minuter in perioden. Innan den första utav två perioder var färdigspelad kunde dock Småland reducera med 23 sekunder kvar till pausvila och återigen skapa nerv i matchen.

I den andra perioden kopplade Dalarna återigen greppet om matchen då ännu en leksing stod för ett mål, och denna gång var det Tuva Kandell som bombade in 3-1 från offensiv blå. Småland kröp därefter återigen närmare med en ny reducering med åtta minuter kvar av ordinarie tid, men Dalarna försvarade sig föredömligt resten av matchen och kunde till slut vinna med 3-2. Därmed vann Dalarna den första upplagan av TV-pucken för tjejer, stort grattis!

För pojkarna stod Gästrikland som motståndare i placeringsmatchen om femte plats. Lukas Lagerberg gjorde den första periodens enda mål efter 16 minuter spel, men det var i kommande period som målen rasslade in.

Gästrikland kvitterade drygt fem minuter in i mellanakten, men bara 26 sekunder därefter återtog Dalarna ledningen genom leksingen Eric Hultgren. Därefter följde tre raka mål i powerplay där 2-2 gjordes först innan Erik Olhans-Lind satte hemmalaget i förarsätet igen, men för tredje gången i matchen kunde gästerna kvittera några minuter senare. Med en minut kvar av matchen punkterade Gästrikland också tillställningen och såg till att mötet slutade 3-4. I och med detta slutar Dalarna på en sjätte plats i TV-pucken.

På pojksidan vann Stockholm Nord turneringen efter en mycket underhållande final mot Östergötland som slutade 5-4.

Placeringar i TV-pucken

Flickor

 1. Dalarna
 2. Småland
 3. Stockholm
 4. Ångermanland
 5. Västergötland/Bohuslän-Dalsland
 6. Södermanland
 7. Östergötland
 8. Örebro

Pojkar

 1. Stockholm Nord
 2. Östergötland
 3. Södermanland
 4. Småland
 5. Gästrikland
 6. Dalarna
 7. Ångermanland
 8. Norrbotten