Vinn signerade replikor i Dalakraft Open
Publicerad: 2021-06-16
Dalakraft Open
På tisdag den 22 juni avgörs premiärupplagan av Dalakraft Open. Nu kan du som supporter till Leksands IF, Mora IK eller IFK Rättvik vara med och vinna priser i tävlingen.

Du är med i utlottningen genom att swisha valfritt belopp, där pengarna oavkortat går till kvinnojourer i Dalarna. Det du behöver göra är att märka swishen med vilket lag (Leksands IF, Mora IK eller IFK Rättvik) du tror vinner Dalakraft Open, och du är med i utlottningen oavsett hur turneringen slutar.
Totalt lottas det ut två signerade replikor från varje förening.
Swishnummer: 123 392 85 87

Dalakraft Open avgörs i Mora (padel) och Rättvik (golf) parallellt. Dagen avslutas med en gemensam middag och prisutdelning på Restaurang Moskogen i Leksand. Jon Knuts är en av Leksands IF:s spelare som ställer upp i padelturneringen, och han gör det tillsammans med Oskar Lang.

Hur kompletterar ni varandra i padel?
– Vi kompletterar inte alls varandra. Lang vill ta precis alla bollar, vilket jag förstår då han är överjävligt bra, och jag är mest i vägen för honom.

Vad har ni för styrkor som lag?
– Jag är rätt lång och snabb, medan Lang är kort och seg. Haha.

Hur långt kan ni gå i turneringen?
– Jag tror vi ryker i första rundan.

I padelturneringen finns det i skrivande stund en sponsorplats ledig (två personer). För intresse och program under dagen och kvällen, kontakta Patric Skoglund:
[email protected]

Så ställer lagen upp

Dalakraft Open på Facebook

Leksands IF