• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Förlängningsseger mot Karlskoga

14 mars 2019 21:24
Herrlaget

En jämn hemmamatch mot Karlskoga slutade med två poäng till Leksand efter att Johan Porsberger avgjort matchen i förlängning.


Leksand fick en smakstart på matchen då man tog ledningen efter bara tre minuter i powerplay. Mattias Ritola lade en otroligt läcker passning som Martin Karlsson snyggt styrde in i mål, och därefter ökade tempot ännu ett snäpp. Flera vassa målchanser skapades på kort tid där Linus Persson var närmast att näta på ett friläge, och under resterande del av perioden hade Leksand bud på både ett och två mål till. Trots 15 skott och bra press framåt höll sig ledningen med ett mål till första pausvila.

Andra perioden hade inte lika hög intensitet som föregående och innehöll inte särskilt mycket av underhållande värde. Karlskoga steppade upp samtidigt som Leksand gick ner sig, vilket gjorde att Axel Brage fick kliva fram och rädda några farliga lägen. Tyvärr kom kvitteringen med en dryg minut kvar av mellanakten och matchen var återigen tillbaka på noll inför nästkommande period.

Direkt i inledningen av tredje perioden återtog Leksand ledningen då en puck från Thomas Valkvae Olsen letade sig in i nätmaskorna. Kort därefter drabbades leksingarna av ett lagstraff för att ha haft för många spelare på isen, och i det efterföljande PP-spelet kunde Karlskoga återigen kvittera. Det oavgjorda resultatet höll sig sedan hela vägen tills att ordinarie tid var över, och matchen fick avgöras i förlängning. Väl i 3 mot 3-spelet tog Johan Porsberger vara på ett friläge och såg till att Leksand fick med sig två viktiga poäng.

Redan nu på lördag är nästa hemmamatch då Västervik kommer på besök, säkra din plats i arenan nu!