Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr

János Hári förstärker Leksands IF

21 april 2015 17:16

Leksands IF har i dag tecknat ett 2-årskontrakt med den 22-årige forwarden János Hári.
- En ung spelare med lång erfarenhet som kommer att tillföra mycket i vårt offensiva spel, säger sportchefen Tore Jobs.


János kommer från Ungern, men har tillbringat större delen av sin ishockeykarriär i Sverige, där han bland annat har representerat klubbar som Hammarby, Färjestad, Skåre, Asplöven och Djurgården.
Han kommer närmast från MODO, där han under den gångna säsongen noterades för 21 poäng (6+15) på 53 grundseriematcher.
- Det här är en väldigt offensiv och kreativ spelare som verkligen producerar. Nu senast i MODO gjorde han 21 poäng trots att han spelade i en tredje/fjärdekejda. Han tillför mycket i det offensiva spelet, men har på senare år även tagit mer och mer ansvar i det defensiva spelet. János vill verkligen komma till oss och vi ser fram emot att han kommer hit, säger Tore Jobs.

Juniorer får chansen
Samtidigt står det klart att följande juniorer nu får chansen i A-truppen: Fredrik Forsberg, Simon Norberg, Oskar Lang, Carl Ericson, Fredrik Eklund, Filip Hedberg och Marcus Björk. Dessutom erbjuds Tom Mäkitalo ett tryout-kontrakt.
- Våra J18- och J20-lag har gjort det väldigt bra och de här spelarna förtjänar verkligen den här chansen, säger Tore Jobs.
- De kommer att träna med A-laget under sommaren och sen får vi se vilka som plockar upp handsken och vill vara med vidare. Vi vill ge så många unga killar som möjligt chansen. Det är de som är framtidens Leksand.