Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

"En gång leksing, alltid leksing"

17 maj 2022 10:43
Medlem

Leksands IF hade under den gångna säsongen över 12 000 medlemmar, utspridda över landets samtliga landskap.
En av dessa var Börje Norman från Smedjebacken, som självklart är medlem även denna säsong.
– Det kommer jag att vara så länge jag lever, försäkrar den entusiastiske leksingen.


Börje är 78 år ung och berättar att han har varit leksing hela livet.
– Jag har så många fina Leksandsminnen som jag har samlat på mig genom åren, så att det är inte klokt. Och tänk vad många härliga spelare som man har fått följa. Några av favoriterna från förr är Dan Söderström, Mats Åhlberg och Johan Hedberg, och av de nyare gillar jag ju grabbar som Marek Hrivik och så klart - Martin Karlsson från Smedjebacken! Han är ett föredömme, en riktig kämpe.

Hur följer du föreningen i dag?
– Dessvärre har jag inte kunnat se så många matcher på plats på senare år, men jag följer matcherna från tv-soffan. Utöver det ser jag till att kolla hemsidan leksandsif.se minst en gång om dagen för att vara säker på att hålla mig underrättad. Nu sitter jag och hoppas på att något nyförvärv ska presenteras, det är ju spännande tider nu.

Vad är det bästa med Leksands IF?
– Att dom spelar en bra ishockey och att det finns så många leksingar runt om i landet. Det är en väldigt fin gemenskap mellan alla leksingar och det ska vi vara stolta över, säger Börje, som alltid ser till att vara noga med att göra klart för omgivningen vilket lag det är som gäller.
– Du ska se vad mycket LIF-grejer jag har hemma. Det är matchtröjor, halsdukar, påslakan och allt du kan tänka dig! Och vet du vad jag svarar om någon säger "Mora" åt mig? Att dom måste vara tysta så att jag inte får utslag, haha!

Vad tror du om säsongen som väntar?
– Det är svårt att säga redan nu, men det skulle ju smaka fint med guld! Men vi leksingar hejar ju så klart på vårt lag oavsett hur det går. En gång leksing, alltid leksing.

Bli medlem, du med!

Fantastiska Börje Norman var en av drygt 12.000 medlemmar förra säsongen, och en av de snart 7.700 som redan nu har betalat in medlemsavgiften för nuvarandre medlemsår.
Som medlem i Leksands IF har du rätt till en rad olika förmåner, däribland rabatterat pris på Leksands IF:s souvenirer, boende på Leksand Strand samt i restaurangerna i Tegera Arena. Du får även medlemsutskick med information och erbjudanden, och har exempelvis förtur vid biljettsläpp, samt röst- och motionsrätt vid årsstämman. Och viktigast av allt – du stöttar laget i ditt hjärta!

Du som ännu inte är medlem kan läsa mer om hur man blir det samt vad medlemskapet innebär HÄR eller genom att kontakta medlemsavdelningen på [email protected]