• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Idag 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

David Rundqvist lämnar LIF

17 januari 2020 20:50
Herrlaget

Leksands IF och David Rundqvist har kommit överens om att bryta forwardens avtal med föreningen. Ny klubb för den 27-årige forwarden blir Västerås IK i HockeyAllsvenskan.


David Rundqvist kom till Leksand inför säsongen 2018/2019 och var under fjolårssäsongen med att ta laget tillbaka till SHL. Under den innevarande säsongen har dock speltiden kommit att bli knappare för värmlänningen då han under sina 24 SHL-matcher snittat 9:10 på isen per match. Rundqvist hann representera Leksands IF vid 85 tillfällen i tävlingssammanhang under den här sejouren.

Kontraktet med David Rundqvist avslutas nu, och karriären för hans del forsätter i Västerås IK som för tillfället placerar sig på en femteplats i HockeyAllsvenskan.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om att David Rundqvist lämnar:
-Eftersom David har varit utanför truppen och inte fått så mycket speltid under en längre period så har vi gemensamt kommit fram till att det bästa för båda parter är att avsluta samarbetet. Alla hockeyspelare vill spela så mycket som möjligt, och nu när David fått möjligheten att fortsätta sin hockeyresa i Västerås vill vi tacka David för hans tid i Leksand och önska honom stort lycka till i framtiden.