• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

David Rundqvist lämnar LIF

17 januari 2020 20:50
Herrlaget

Leksands IF och David Rundqvist har kommit överens om att bryta forwardens avtal med föreningen. Ny klubb för den 27-årige forwarden blir Västerås IK i HockeyAllsvenskan.


David Rundqvist kom till Leksand inför säsongen 2018/2019 och var under fjolårssäsongen med att ta laget tillbaka till SHL. Under den innevarande säsongen har dock speltiden kommit att bli knappare för värmlänningen då han under sina 24 SHL-matcher snittat 9:10 på isen per match. Rundqvist hann representera Leksands IF vid 85 tillfällen i tävlingssammanhang under den här sejouren.

Kontraktet med David Rundqvist avslutas nu, och karriären för hans del forsätter i Västerås IK som för tillfället placerar sig på en femteplats i HockeyAllsvenskan.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om att David Rundqvist lämnar:
-Eftersom David har varit utanför truppen och inte fått så mycket speltid under en längre period så har vi gemensamt kommit fram till att det bästa för båda parter är att avsluta samarbetet. Alla hockeyspelare vill spela så mycket som möjligt, och nu när David fått möjligheten att fortsätta sin hockeyresa i Västerås vill vi tacka David för hans tid i Leksand och önska honom stort lycka till i framtiden.