• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

100-årstavlan i shopen

8 november 2019 14:30
Shop

Under 100-årsfesten i Tegera Arena den 26 oktober fick vi se en spännande avtäckning av 100-årstavlan som på ett stilfullt sätt avbildar stora spelare från föreningens första hundra år. Nu finns tavlan för beställning i vår webbshop.


Den stilfulla tavlan har en bildyta på 50 x 41,8 cm och föreställer några av de allra största spelarna i Leksands IFs historia. Tavlan levereras under vecka 50, det vill säga den andra veckan i december, men finns att beställa redan nu. Priset för tavlan är 495 kronor plus frakt. Önskar man beställa övriga souvenirer i samma beställning går detta givetvis bra, men försändelserna delas då upp med olika leveransdatum. Tavlan levereras utan ram.

Här kan du beställa tavlan

Vi kommer även att släppa en mer exklusiv variant av tavlan vid ett senare skede, som då kommer att vara handsignerad av samtliga spelare som finns på tavlan förutom Filip Forsberg. Den exklusiva varianten av tavlan är tryckt på ett tjockare syrafast papper och är handnumrerad. Den exklusiva tavlan kommer att finnas i 360 exemplar, och mer information om försäljningsstart och liknande gällande den kommer vid senare tillfälle.