• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Insamlingen från Leksand Superstars och Leksands IF Supporterklubb

10 augusti 2020 16:30
Nyhet

Leksand Superstars och Leksands IF Supporterklubb startade under helgen en insamling efter en intervju i LIF-TV där vår GM, Thomas Johansson, berättat om möjligheten att förstärka herrlagets trupp ytterligare. Vi i föreningen är otroligt tacksamma när vi ser det engagemang som våra supportrar och partners visar kring insamlingen.


I lördags startade Leksand Superstars och Leksands Supporterklubb en insamling. Detta efter en intervju med vår GM, Thomas Johansson, i LIF-TV. Insamlingen är skapad för att möjliggöra en spelarvärvning till vårt representationslag på herrsidan.

Vi i föreningen är otroligt tacksamma när vi ser det engagemang som våra supportrar och partners visar kring insamlingen.

Vill du som privatperson eller företagare donera till insamlingen?
Swishnummer: 123 200 02 89
Vid swishbelopp på 10 000 kr eller mer uppmärksammas privatpersonen eller företaget med en artikel på vår hem -och Facebooksida.

Dags att etablera föreningen i SHL

För Leksands IF som organisation pågår hela tiden arbetet med att skapa bästa möjliga förutsättningar för att konkurrera på högsta nivån, och Andreas Hedbom berättar om de ekonomiska förutsättningarna när det kommer till lagbygget.
-Vår målsättning är att ställa så bra representationslag på isen som möjligt. Att etablera oss på den högsta nivån är vår absoluta målsättning, men det är självklart att alltid ha en balans kopplat till ekonomin. Dock är det bästa för Leksands IF att över tid säkerställa framgång för våra representationslag. Viktigt då är att vi har, och kommer att ha, möjligheten att investera i våra trupper. För att värva ytterligare en spelare av toppkvalitet till herrlaget behövs extern hjälp och vi är otroligt tacksamma för den insamling som Leksand Superstars och Leksands Supporterklubb startat, och är väldigt glada över den start som insamlingen fått.

-Skulle insamlingen fortsätta i samma takt skulle en sådan värvning kunna bli möjlig, men vi vill också noga påtala att varken Peter Cehlárik eller föreningen skrivit på något kontrakt. Vi ska också komma ihåg att Covid-19 är och kommer att vara en av våra största utmaningar i modern tid. Förhoppningsvis är denna utmaning under en relativt kort period. Ishockey ska vi spela under lång till framöver, säger Leksands IFs VD Andreas Hedbom.

Tilltänkt spetskompetens

För Leksands IFs GM, Thomas Johansson, vore den NHL-meriterade slovaken Peter Cehlárik ett mycket välkommet tillskott till forwardsbesättningen inför den stundande SHL-säsongen.
-Vi har hyst ett stort intresse kring Peter Cehlárik och vi hoppas att vi kan få honom till oss som en spetskompetens in i vår trupp. Vi behöver dock säkerställa ekonomin, och ska vi kunna landa en spelare av den digniteten så behöver vi extern hjälp för att lyckas, det är inget snack om den saken. Dialogen med Peters agent är bra och det skulle betyda väldigt mycket för laget att kunna ladda på med en sådan spelare, säger Thomas Johansson.

Fint supporterinitiativ

Insamlingen startade under lördagen då Leksand Superstars och Leksands IF Supporterklubb valde att dra igång en swishinsamling efter att Thomas Johansson uttalat sig om möjligheten att knyta till sig ytterligare ett nyförvärv utöver Carter Camper som presenterades under fredagen. Leksand Superstars ordförande Niklas Niva Sjökvist berättar om målet med insamlingen.
-Vi har inget uttalat belopp som vi ska nå, men självklart är det så att vi ska försöka samla in så mycket pengar som möjligt för att hjälpa till att få in en sådan toppspelare. Vi får se var det tar vägen och vi hoppas att engagemanget fortsätter att finnas så vi tillsammans kan göra det möjligt, säger Niklas Niva Sjökvist.