• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Idag 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec

Max John Avalon klar för 100-årsfesten

6 september 2019 13:00
100-årsfesten

Få supportrar till Leksands IF har nog missat låten "19 Andetag" av Max John Avalon. Nu står det klart att det, tillsammans med mycket mer, är något vi kommer att få uppleva i Tegera Arena vid 100-årsfesten den 26 oktober. Max John Avalon är nämligen klar som en del i den starka musikaliska laguppställningen till festkvällen.


Max John Avalon är blues, soul och folk. I hans musik hörs det tidlösa, organiska och elektriska som tillsammans bildar ett sound som är mer än det som bara hörs på ytan. Vi kan kalla det ”urban folk blues”. Det är stort, litet, högt och lågt. I musiken finns det lyckliga i det tragiska och det mäktiga i det melankoliska. Något som tydligt hörs i känslan mellan raderna av själfull sång och självklara melodier.

Musikaliskt är Max John Avalon som en koppling mellan gamla tiders uttryck och den yngre generationens rastlöshet. Med sin karaktäristiska röst och en blandning av eget material och tolkningar söker han ständigt efter någon slags själ i en bransch som tycks gått vilse och glömt bort sitt ursprung.

Max John Avalon är 24 år gammal. Han växte upp i Spånga och flyttade som 12-åring till Dalarna där han fann musiken i artister som BB King, Nick Drake, Jimi Hendrix och Bob Dylan. Hans första musikaliska steg togs på ett trumset då han fortfarande inte visste att han hade en röst. I tonåren vissnade intresset för studierna och vardagen. Han plockade upp gitarren, hoppade av skolan och på den vägen är det.

Klara artister till 100-årsfesten den 26 oktober
Plura Jonsson
Lisa Miskovsky
Max John Avalon

Biljetter
Dina biljetter på läktarplats eller bakre parkett bokar du enklast via vår ordniarie biljettsida, som du hittar här.

Företagspaket, där du bland annat kan välja platser på främre parkett, bokas via Christer Strandell på mail [email protected] eller telefon 073-708 39 28.