Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Kjell Kruse ny Klubbdirektör i LIF

17 juni 2014 13:02

Kjell Kruse, 49, har utsetts till ny Klubbdirektör / VD för Leksands IF Ishockey AB (publ). Kjell har en bakgrund inom elitidrott, en av Sveriges mer tongivande bandyspelare och på senare tid med ett engagemang inom ishockey bl.a. som styrelseledamot i BIK Karlskoga. Därutöver en lång civil karriär som auktoriserad revisor, finansdirektör och marknadsdirektör i ett flertal företag.


"Vi är glada att efter en noggrann rekryteringsprocess, med ett flertal kvalificerade kandidater, nu kunna presentera Kjell Kruse som ny Klubbdirektör för LIF" säger Anders Holst, representant för styrelsen i LIF.

"Kjell kommer till oss med ett engagemang i sporten, bakgrund i ledande positioner inom näringslivet och en gedigen kompetens inom ledarskap, ekonomi och marknadsföring. Dessutom är han en tävlingsmänniska som brinner för att skapa resultat" fortsätter Anders Holst.

Utmaningen för Kjell och organisationen är att fortsätta bygget av LIF till en av de ledande ishockeyklubbarna i Sverige med ambition att kunna kämpa om SM-guld senast 2019.

"Jag lockas av uppgiften att leda LIF i arbetet mot vår vision. Med min bakgrund inom elitidrott, och på senare tid inom ishockeyn, vet jag att det krävs ett hårt och långsiktigt arbete att nå toppen. Min erfarenhet från näringslivet säger att det bara är genom ett lagarbete och ett byggande av förtroende hos alla intressenter man långsiktigt kan ha framgång. Dessutom måste man ha en grund i en stabil ekonomi. Jag tror att jag med min bakgrund kan bidra till att skapa detta" säger Kjell Kruse.

Kjell tillträder tjänsten snarast och i samband med detta kommer han att flytta till Leksand.

"Ett arbete som Klubbdirektör för LIF förutsätter att man är fysiskt närvarande och aktiv i den lokala miljön. Jag ser fram mot att få lära känna bygden och alla intressenter i och runt om LIF" fortsätter Kjell Kruse.