• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Onsdag Ons 20 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb

Try-out till LIU-utbildningen

29 november 2020 18:00
Nyhet

Leksands IF tillsammans med Häradsbygdens SS anordnar lördagen den 23 januari en try-out för pojkar födda 2005. Tillsammans med Leksands Gymnasium bedriver dessa två föreningar lokal idrottsutbilning (LIU).


Leksands IF kommer hålla en try-out till föreningens lokala ishockeygymnasium, Lokal idrottsutbildning (LIU), lördagen den 23 januari 2021. Try-outen riktar sig till killar födda 2005. Vi kommer att genomföra ett ispass, ett fyspass och en internmatch. Vi kommer även att hålla information för både spelare och föräldrar gällande vår egen verksamhet, och även information gällande Leksands Gymnasium. Samling kommer ske i Tegera Arena klockan 08:00 och vi är klara med dagen cirka klockan 18:00.

Vi kommer ha en öppen anmälan, och anmälan sker via länken nedan. Vi kommer ha begränsat antal platser och ett urval kommer göras efter att anmälan är stängd. Ett mer detaljerat schema för dagen skickas ut separat till antagna deltagare.

Vi hoppas att ni är intresserade att besöka oss och träffa oss på plats i Leksand och höra mer om Föreningens utbildningsplan för det Lokala ishockeygymnasiet, Lokal idrottsutbildning (LIU).

Datum: 23 januari 2021
Plats: Tegera Arena, Leksand
Avgift: Ingen deltagaravgift
Sista anmälningsdag: 1 januari

VIKTIG INFORMATION

Vi reserverar oss mot att vid en fortsatt pandemi inte genomföra evenemanget. Vi följer noggrant restriktionerna och kommer att informera och uppdatera sökande spelare om läget och förutsättningarna att genomföra eller icke genomföra en try-out på plats i Leksand. Vi kommer att erbjuda en digital information om vi inte fysiskt kan genomföra try-outen.

Här hittar du anmälningsformuläret