• Huvudsponsorer

En kväll med LIF

7 maj 2020 22:00
8 Maj

Fredag den 8 maj är du varmt välkommen att dela kvällen med Leksands IF i digital form genom en tre timmar lång livesändning under namnet En kväll med LIF som sänds via såväl LIF-TV som Facebook.


Avsaknaden att få träffas i ett kokande Tegera Arena för att ta del av stämningen, prata med säsongskortsgrannen och ta del av det senaste från Leksands IF är stor. När säsongen fick ett snabbt och oönskat slut har önskan från föreningens sida växt fram att ändå få dela en helkväll tillsammans med alla er leksingar runt om i landet. Detta kommer vi att, under andra former, få chansen att göra fredagen den 8 maj.

Välfyllt program

Trots att sändningen pågår tre hela timmar kommer det att vara en härlig puls kvällen lång. Här är ett sammandrag av det som händer.

Gäster
Under kvällen möter vi såväl spelare som ledare från både damlaget och herrlaget. Vi får även träffa kvällens artister i soffhörnan, och bjuder även på ett quiz mellan två välkända läktarprofiler där även ni hemma i TV-soffan kan utmana varandra. Några av gästerna, där listan kan komma att utökas, är följande:
Andreas Hedbom, Hanna Sköld, Wilma Johansson, Johan Fransson, August Berg, Emil Heineman, Lars Stenmark, Rob Flahiff och Jesper Gillerås.

Under kvällen får vi även träffa herrlagets nya tränartrio Björn Hellkvist, Mikael "Challe" Karlberg och Fredrik Hallberg i ett förinspelat inslag.

Musik
Under kvällen bjuds vi på livemusik från såväl Johan Eriksson som Andy & The Rockets.

Johan Eriksson är välkänd både inom och utom Dalarnas gränser genom sina tolkningar av Ted Gärdestads musik som han slog igenom med i Sikta mot Stjärnorna. Vi har även lärt känna Johan som frontfigur i Partypolarna som fått såväl dansgolv som skidbackar att gunga rejält genom åren. Johan Eriksson är även en mycket hängiven leksandssupporter och har bland annat skrivit succélåten I hundra år så har vi älskat dig, som hade världspremiär på 100-årsfesten i höstas.

Leksandsbaserade rockbandet Andy & The Rockets har spelats flitigt på radiostationerna runt om i Sverige, och bland de största hitsen märks låtar som Shy Girl, Utopia, Boom Boom Bang, Can't Stand Still. Tyvärr är isen i Tegera Arena nedsmält efter säsongen, annars hade vi möjligen även fått se frontmannen Andreas Forslund visa sina hockeykunskaper på det frusna vattnet.
Klicka här för att läsa mer om Andy & The Rockets

Auktioner
Vi kommer under kvällen att auktionera ut unika leksandsprylar. Bland annat hittar du Jon Knuts berömda skridskor från SHL-avancemanget mot Mora och Axel Brages benskydd från samma säsong på vår auktionssite. Auktionerna har redan startat men har utropstider under sändningen klockan 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 och 21:30.

Klicka här för att komma till auktionssidan

En kväll med Leksands IF

Vi sänder mellan klockan 19:00-22:00 på kvällen fredagen den 8 maj, så boka in datumet redan nu. Sändningen går att se via LIF-TV samt vår sida på Facebook. Sändningen är öppen och gratis att se för alla, men vill du skänka en slant till Leksands IF i samband med sändningen uppskattar vi givetvis mycket om du swishar en slant till Kraftsamlingen på swishnummer:
123 074 71 21

Vi ses på fredag kväll den 8 maj!