Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Onsdag Ons 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov

Trio klar för fortsättning i LIF

6 april 2017 15:07
Herrlaget

Nu är det klart att backarna Sebastian Björnstad och Olle Alsing samt forwarden Fredrik Forsberg stannar i Leksands IF ytterligare en säsong.
– Jättebra killar med stor utvecklingspotential. De har mycket att tillföra vårt lag, säger Mikael Karlberg från sportrådet.


Sebastian Björnstad, 20, kom till Leksand inför säsongen 2012/2013 och debuterade i A-laget 2015/2016. Den gångna säsongen var han lagkapten i föreningens J20-lag, och noterades även för 16 A-lagsmatcher.
Mikael Karlberg:
– Sebastian har haft en jättebra resa här oss, och trots sin ålder har han redan spelat i två SHL-kval. Han är cool på isen och har gjort det jättebra varje gång han har fått chansen i A-laget.
Sebastian Björnstad:
– Så fort jag fick veta att Leksand ville ha mig kvar var det självklart att stanna. Jag trivs jättebra i både byn och föreningen och hoppas nu att jag kan utvecklas ännu mer och ta en större roll även i A-laget.

Olle Alsing, 20, gör sin andra säsong i Leksands IF, och svarade under den gångna säsongen för 9 poäng (1+8).
Mikael Karlberg:
– Han har en bra skridskoåkning och är bra med pucken, och var som början tänkt som en allsvensk värvning. Nu har han även skaffat sig SHL-rutin, och jag tror att han har en kanonsäsong framför sig.
Olle Alsing:
– Det känns skitbra att stanna i Leksand. Jag har en väldigt lärorik säsong bakom mig, och hoppas nu på mer speltid och utveckling i Allsvenskan. Jag hoppas kunna ta en större roll i laget och utveckla mitt spel i alla spelformer.

Fredrik Forsberg, 20, har spelat i Leksand under hela sin karriär, men var under den gångna säsongen utlånad till Oskarshamn där han spelade 35 matcher. Mikael Karlberg:
– Fredrik har sett bra ut efter tiden i Oskarshamn, vilket han visade rejält i matcherna som han fick mot Mora. Han har haft det tufft sedan skadan och utlåningen, men hela tiden kämpat sig tillbaka på ett fantastiskt sätt.
Fredrik Forsberg:
– Fantastiskt att få vara kvar i föreningen. Det kommer att bli en spännande och lärorik säsong, som jag redan nu ser fram emot väldigt mycket.

Fredrik Forsberg berättar om säsongen och framtiden i LIF-TV.

Lagbygget 2017-2018