• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Söndag Sön 21 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Eveliina Suonpää lämnar LIF

18 januari 2021 16:00
Damlaget

Vid midnatt i fredags den 15 januari stängde övergångsfönstret för damspelare i Sverige, och innan deadline slutfördes en övergång som innebär att målvakten Eveliina Suonpää lämnar Leksand för spel med Brynäs IF under resterande del av säsongen.


Eveliina Suonpää anslöt till Leksands IF inför den innevarande säsongen, och har under hösten och vintern gjort 14 framträdanden mellan stolparna med en räddningsprocent på 88,82 % som facit. Suonpää, som även tidigare representerat Finland vid flertalet internationella turneringar, har också under hösten hunnit med att deltaga vid landslagsläger med de kvinnliga lejonen. Nu fortsätter dock säsongen i Brynäs IF för Suonpää som i och med detta lämnar Leksands IF.

Huvudtränare Anton Bokull om att släppa Eveliina Suonpää:
-Vi fick en förfrågan gällande Eveliina från Brynäs håll, och när även Eveliina besatt ett intresse av att få chansen i Brynäs kunde vi få till en överenskommelse som passade samtliga parter. Detta ger Eveliina möjligheten att konkurrera om ett SM-guld och det kommer inte vi att stå i vägen för med tanke på vår placering i tabellen och med vetskapen om att eventuellt kvalspel är inställt. Vi står även tryggt med Amanda och Angelica på målvaktssidan för vår del. Vi önskar Eveliina lycka till under resterande del utav säsongen.