• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Straffseger mot Linköping

9 januari 2020 21:35
Herrlaget

Leksand vann den mycket viktiga hemmamatchen mot Linköping på straffar efter att Spencer Abbott avgjort med ett skott mellan benen på Jonas Gustavsson.


I början av matchen så var det ett lag på isen då Leksand förde spelet helt. Efter bara några minuter hade hemmalaget chansen att ta ledningen i powerplay, men inget mål gjordes där och 1–0 fick vänta till knappt tio minuter hade gått av perioden. Spencer Abbott passade fram till Mattias Ritola som mycket snyggt skickade upp pucken i krysset för en välförtjänt ledninng. I den andra halvan av perioden jämnade Linköping sedan ut spelet och såg till att 1–0 höll sig perioden ut.

Andra perioden var inte alls lika välspelad som den föregående. Spelet böljade fram och tillbaka med chanser åt båda håll, men trots det gjordes inget mål denna period. Närmast att sätta pucken var Linköping då ett skott från Broc Little tog i ribban.

Fyra minuter in i den tredje perioden lyckades Linköping kvittera i powerplay med ett skott upp i nättaket, och därefter vågade inget lag riktigt ta tag i matchbilden. Nästa mål kom som från ingenstans när gästerna lyckades göra 1–2 på en två-mot-etta med sju minuter kvar av ordinarie tid och där och då såg allt mörkt ut. Leksand gav dock inte upp, och med knappa tre minuter kvar av ordinarie tid spelade Martin Karlsson fram Jonas Ahnelöv som stenhårt sköt in 2–2. Matchen fick sedan avgöras på straffar, och efter många missade straffslag klev Spencer Abbott fram och såg till att bonuspoängen gick till Leksand.

Härnäst väntar bortamatch mot Rögle på lördag eftermiddag.