• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov

Förlust mot Oskarshamn

15 oktober 2020 21:23
Herrlaget

Kvällens bortamatch mot Oskarshamn slutade med en förlust efter att hemmalaget vunnit med 5–2.


Leksand inledde matchen mycket bra och ägde spelet under de inledande minuterna där Jon Knuts också var mycket nära ett tidigt mål där pucken dock tog i stolpen. I mitten av den första perioden kom Oskarshamn in i spelet mer och mer, men då klev Janne Juvonen fram och räddade ett par farliga lägen. Med två minuter kvar av perioden gjordes dock matchens första mål när Carter Camper placerade in 0–1 bara tio sekunder in i powerplay. Innan pausvila drabbades Leksand av två utvisningar kort efter varandra, vilket också innebar att man fick inleda den andra perioden i spel 3 mot 5.

48 sekunder in i mellanakten kom också kvitteringen från nära håll när Leksand precis fått in sin fjärde spelare på isen, och några minuter senare gjorde Oskarshamn välförtjänt 2–1 på en styrning efter att ha varit det bättre laget där och då. Leksand kämpade sig sedan in i matchen på nytt när Calle Själins skott hittade Carter Camper som styrde in sitt andra mål för kvällen för 2–2 på tavlan med två och en halv minut kvar av perioden. 30 sekunder efter kvitteringen drabbades Marek Hrivik av en utvisning för hög klubba när han blev fasthållen i samma situation, och i det efterföljande numerära överläget tog Oskarshamn ledningen på nytt inför periodpaus.

Inte ens en minut in i den tredje perioden så styrde Otto Paajanen en puck i nät, men efter en tids videogranskning så dömdes målet otroligt nog bort för hög klubba trots att domaren på isen dömt mål. Istället för en kvittering så kunde Oskarshamn ökade på sju minuter in i perioden och skaffa ett grepp om alla tre poäng. Leksand tog sedan ut målvakten för att krypa närmare, men då stängde hemmalaget matchen i tom kasse och fastställde slutresultatet till 5–2.

På lördag väntar hemmamatch mot Rögle.