• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Onsdag Ons 20 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb

Kom in till oss - Malmö 28/11

27 november 2020 15:30
Nyhet

Inför lördagens hemmamatch mot IF Malmö Redhawks får vi följa med Jonas Levén vid en hemmamatch. Dessutom får vi senaste nytt av Patrik Norén i vår inför match-podcast. Du som är med och bidrar har även chansen att vinna en signerad äkta matchtröja.


Inför lördagens hemmamatch mot IF Malmö Redhawks får vi följa med Jonas Levén vid en hemmamatch. Dessutom får vi senaste nytt av Patrik Norén i vår inför match-podcast.

I samband med den senaste hemmamatchen mot Linköping kom 218 784 kronor in till Leksands IF genom 1520 stycken unika swishar och kontoinsättningar. Totalt har 1 727 254 kronor inkommit i samband med hemmamatcherna i SHL. Vi är otroligt tacksamma och ödmjuka för ert stöd och vill så klart fortsätta att bjuda tillbaka i form av intressanta extrainslag och utlottningar.

Exempel på stödbiljetter LIF-IF Malmö Redhawks 28 november:
Stödbiljett grund 50 kr
Stödbiljett lite extra 150 kr
Stödbiljett extra allt 300 kr

Swishnummer: 123 074 71 21 - Ange text "stöd" i swishmeddelandet
Kontonummer: 8187-7, 4 303 166-5 (Leksands Sparbank)

Vinn en signerad äkta matchtröja
I samband med lördagens match kommer vi att lotta ut tre signerade äkta matchtröjor bland er som bidrar med minst 50 kronor. Observera att ingen av tröjorna är matchanvända, men är tröjor som beställts till spelarna och är i full kvalitet med brodyr. Tröjorna är följande:

#11 Martin Karlsson blå från säsongen 19/20
#25 Carter Camper blå från årets säsong
#26 Patrik Norén vit från årets säsong

Samtliga vinnare dras under måndagen och kommer att kontaktas i början av nästa vecka samt redovisas på hemsidan.

Vad innebär Kom in till oss?
I vår dagliga kommunikation försöker vi bland annat ge er de senaste nyheterna kring Leksands IF, bevakning kring våra matcher för föreningens lag och partnerinformation. Nu vill vi ge er möjligheten att komma närmare omklädningsrummet och personerna bakom hjälmvisiret för att ta del av känslorna och det man inte ser och hör från läktarplats. När vi inte kan möta er i samma utsträckning som normalt i arenan kommer vi till exempel att bjuda på extra matchpoddar, genomgång från tränarrummet med tankar om laguttagningen, hemma hos-reportage med spelare och liknande. Till varje match kommer 2-3 extra digitala inslag att finnas tillgängliga att ta del av. Inslagen kommer att kunna vara olika från match till match, och i våra sociala medier kommer du som supporter ibland att kunna påverka vilka inslag du vill se och höra till nästkommande match genom omröstningar. Samtliga extrainslag kommer att finnas tillgängliga att ta del av via vår hemsida och i våra sociala medier. Detta är något vi löpande kommer att utvärdera för att skapa bästa möjliga innehåll för dig som supporter att ta del av.

I samband med detta har du även möjligheten att stötta Leksands IF. Det är ingen hemlighet att föreningen står inför en tuff höst ekonomiskt när vi inte kan ta emot publik vid våra hemmamatcher i vanlig utsträckning. Vi är extremt ödmjuka och tacksamma inför det stöd vi får, som inte minst tagit sitt uttryck genom alla mail, telefonsamtal och kommentarer med frågor om hur man kan stötta Leksands IF ekonomiskt när seriespelen drar igång. Eftersom efterfrågan att hjälpa Leksands IF varit stor har vi tagit fram ett swishnummer samt kontonummer ifall du vill bidra till föreningen trots att du inte kan vara på plats. Du väljer själv om, eller hur mycket, du vill skänka till föreningen. Alla extrainslag inför och runt matcher finns tillgängliga att ta del av öppet, och det är helt valfritt att skänka en slant.