Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan

Fredrik Forsberg kvar i Leksands IF till 2018

29 januari 2016 15:10

Fredrik Forsberg har i dag skrivit på ett tvåårigt avtal med Leksands IF och blir kvar i föreningen till 2018. Fredrik drabbades i höstas av en tuff knäskada och rehabtränar just nu för att komma tillbaka till spel kommande säsong.


Christer Siik, sportrådet Leksands IF kommenterar:

–Vi är glada över att få behålla Fredrik i Leksands IF två år till och vi ser varje dag hur hårt han kämpar och ger sitt yttersta för att komma tillbaka till spel igen. Vi vill visa att vi tror på Fredrik och ge han tid att förbereda sig in för nästa säsong i lugn och ro. Fredrik stämmer bra in i våra framtidsplaner över hur vi vill bygga och spela Leksand IF med unga talanger och det är extra kul att Fredrik är en spelare som gått hela vägen här i föreningen, från Björnligan till spel i vårt a-lag, avslutar Siik.

Fredrik Forsberg:

–Det här är helt rätt lösning för mig och med tanke på att den här säsongen vart som den vart så känner jag att jag vill börja om till hösten, speciellt nu när föreningen verkligen satsar och släpper fram juniorer. Jag är tacksam över att organisation ger mig förutsättningen att läka mitt knä och det känns bra att jag nu kan lägga all focus på att komma tillbaka i så bra form som möjligt, säger Fredrik Forsberg.