• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov

Karlberg lånas ut till AIK

2 september 2019 12:30
Herrlaget

Leksands IF har kommit överens med forwarden Marcus Karlberg om en utlåning till AIK som gäller över säsongen 2019/2020.


Marcus Karlberg gjorde sin första ordinarie säsong som a-lagsspelare under fjolåret då han representerade Leksands IF vid 56 tillfällen i tävlingsmatcher på seniornivå. Utöver spel i klubblaget gjorde Karlberg även fyra framträdanden i U19-landslaget under fjolåret, och har dessutom spelat med Sveriges U20-landslag i inledningen av den här säsongen.

För att fortsatt utvecklas på seniornivå har beslutet att låna ut Karlberg tagits i samråd med AIK Hockey och honom själv. Lånet gäller över hela den påbörjade säsongen. Marcus Karlbergs kontrakt med Leksands IF gäller över de kommande två säsongerna, till och med 2020/2021.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om utlåningen av Marcus Karlberg:
-Vi i Leksands IF har tillsammans med Marcus Karlberg kommit fram till att det bästa för Marcus fortsatta utveckling är en utlåning till AIK och HockeyAllsvenskan. Marcus behöver få speltid och vi i Leksand kan inte garantera Marcus den position och istid han behöver just nu för att fortsätta utvecklas. Leksands IF ser jättepositivt på att Marcus kommer till en förening som har en bra och utvecklande verksamhet. Vi har avtal med Marcus även över säsongen 20/21, och utlåningen till AIK gäller hela säsongen 19/20.