Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt

Knapp förlust mot Luleå

30 december 2019 21:09
Herrlaget

Trots en grym insats av Janne Juvonen i målet blev Luleå för tuffa och kunde vinna med 2–0 efter att ha avgjort i tom kasse.


Första perioden var helt och hållet Luleås där hemmalaget förde spelet och pressade ner Leksand i egen zon gång på gång. Serieledarna anfallde och tryckte på perioden igenom, men Janne Juvonen stod för en fantastisk insats i kassen och räddade hela 17 skott under de 20 första minuterna. Den svettigaste räddningen var på ett friläge där han hindrade Robin Kovacs från att göra mål med en fin benparad.

Den andra perioden var mycket jämnare än den föregående då Leksand tog sig in i matchen på riktigt och skapade ett par lägen, bland annat när Marek Hrivik var nära i powerplay. Luleå tog dock ledningen välförtjänt med tre minuter kvar av mellanakten, och bara sekunder efter 1–0-målet var Oskar Lang mycket nära att sätta en kvittering men den chansen stoppade Joel Lassinantti och såg till att 1–0 höll sig perioden ut.

Den avslutande delen av matchen var ganska avslagen och Luleå bevakde sin ledning väl. Leksand hade trots det ett par chanser att kvittera och ta matchen till förlängning, bland annat efter en fin uppåkning av Jonas Ahnelöv, men inget mål gjordes ikväll. Istället kunde Luleå avgöra i öppet mål och vinna matchen med 2–0.

På lördag väntar hemmamatch mot Skellefteå, säkra din plats i arenan och hjälp laget till tre poäng!