Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 4 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Idag 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt

Knapp förlust mot Luleå

30 december 2019 21:09
Herrlaget

Trots en grym insats av Janne Juvonen i målet blev Luleå för tuffa och kunde vinna med 2–0 efter att ha avgjort i tom kasse.


Första perioden var helt och hållet Luleås där hemmalaget förde spelet och pressade ner Leksand i egen zon gång på gång. Serieledarna anfallde och tryckte på perioden igenom, men Janne Juvonen stod för en fantastisk insats i kassen och räddade hela 17 skott under de 20 första minuterna. Den svettigaste räddningen var på ett friläge där han hindrade Robin Kovacs från att göra mål med en fin benparad.

Den andra perioden var mycket jämnare än den föregående då Leksand tog sig in i matchen på riktigt och skapade ett par lägen, bland annat när Marek Hrivik var nära i powerplay. Luleå tog dock ledningen välförtjänt med tre minuter kvar av mellanakten, och bara sekunder efter 1–0-målet var Oskar Lang mycket nära att sätta en kvittering men den chansen stoppade Joel Lassinantti och såg till att 1–0 höll sig perioden ut.

Den avslutande delen av matchen var ganska avslagen och Luleå bevakde sin ledning väl. Leksand hade trots det ett par chanser att kvittera och ta matchen till förlängning, bland annat efter en fin uppåkning av Jonas Ahnelöv, men inget mål gjordes ikväll. Istället kunde Luleå avgöra i öppet mål och vinna matchen med 2–0.

På lördag väntar hemmamatch mot Skellefteå, säkra din plats i arenan och hjälp laget till tre poäng!