• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Oskar Lang är årets krigare

19 maj 2020 12:30
Herrlaget

Tillsammans med Leksand Superstars och Nils Olsson Dalahästar delas priset till matchens krigare ut efter samtliga hemmamatcher för herrlaget. Flest krigarhästar säsongen 2019/2020 kammade Oskar Lang hem, och han är därmed även årets krigare.


Det kom att bli en hård kamp om titeln som årets krigare säsongen 2019/2020. När säsongen var färdigspelad slutade Oskar Lang som segrare med 7 krigarhästar, tätt följd av Marek Hrivík med 6 hästar. Det är en glad Oskar Lang som får ta emot den stora hästen som pris för utmärkelsen årets krigare.
-Det betyder väldigt mycket för mig att få ett sådant här pris. Jag försöker alltid ge mitt yttersta varje match och det är ett fint erkännande att supportrarna uppskattar det, säger Oskar Lang med stolthet i rösten.

En svängig säsong

Poängmässigt gjorde Oskar Lang sin bästa SHL-säsong hittills i karriären med 20 poäng (11+9) vilket gav honom en fjärdeplats i den interna poängligan. Lang ser tillbaka på en svängig säsong där hans eget spel till mångt och mycket följt lagets resultat.
-Jag tycker att det började bra för mig personligen, precis som det gjorde för laget. Vi hade några dippar här och var och det gick lite upp och ner både för egen del och för laget. På slutet var vi dock riktigt starka i mina ögon, säger Oskar Lang om säsongen.

Förberedelserna för hösten är i full gång

Herrlaget har, precis som övriga lag i föreningen, dragit igång med träningen inför den kommande säsongen. Herrarna är indelade i tre olika träningsgrupper beroende på ålder och hemvist, men man kommer med jämna intervaller att samlas för gemensamma träningsläger. Oskar Lang är glad över att vara igång med fysträningen och har bra feeling inför hösten.
-Det är skönt att vara igång på allvar med träningen. Det är skönt att köra igenom kroppen rejält och känna att det är på gång. Det känns bra med de nya tränarna. Jag har fått ett riktigt bra intryck av dem, och det är kul att det är många av spelarna som är kvar från ifjol. Vi är ett bra gäng och jag ser fram emot säsongen, avslutar årets krigare Oskar Lang.

Kriterier för matchens krigare

Att vara en krigare innebär att man gör sitt yttersta i varje byte och kämpar för sitt, lagets, supportrarnas och föreningens bästa i alla lägen.

Egenskaper som karaktäriserar en krigare är:

  • Offervilja
  • Kämpaanda
  • Attityd
  • Förmåga att alltid komma upp i sin fulla potential

Vinnare Årets krigare:

2019/2020 Oskar Lang, 7 krigarhästar
2018/2019 Jesper Ollas, 5 krigarhästar
2017/2018 Tobias Forsberg, 4 krigarhästar
2016/2017 Oskar Lang, 5 krigarhästar
2015/2016 Viktor Mårtensson/Jonas Frögren, 4 krigarhästar
2014/2015 Toni Kähkönen, 4 krigarhästar