• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Måndag Mån 16 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec

En poäng i premiären

19 september 2020 17:44
Herrlaget

Leksand stod för en rejäl upphämtning i en underhållande match när man hämtade in 1–4 och tog matchen till förlängning, men väl i 3 mot 3-spelet avgjorde Skellefteå och tog hem bonuspoängen.


Skellefteå öppnade matchen betydligt bättre än Leksand och efter fyra minuters spel gjorde gästerna det första målet i spel fem mot fyra. Inte långt efter 0–1 kom första målchansen för hemmalaget när Calle Själins skott oturligt nog tog i stolpen, men bortalaget fortsatte att föra spelet därefter. 14 minuter in i perioden ökade sedan Skellefteå på till 0–2 när Leksands boxplay återigen blev överspelade, men efter detta kom Leksand in i matchen på riktigt med bra avslutande minuter innan pausvila. Reduceringen kom när en och en halv minut återstod av perioden när Daniel Gunnarsson hittade nätet från sin backposition och blev Leksands första målskytt för säsongen.

Leksand kom ut som det starkare laget i inledningen av den andra perioden och hade näst intill allt spel. Några målchanser skapades där och då där den bästa var Marek Hriviks aktion där pucken tog i stolpen. Trots detta så var det Skellefteå som kunde öka på sin ledning efter drygt elva minuter i efterdyningarna av ett numerärt överläge, och några minuter senare kom även 1–4 i powerplay. Trots att Leksand vann skotten med 16–9 i mellanakten var det gästerna som kopplade ett grepp om alla tre poäng genom att ha en tremålsledning inför den tredje perioden.

Leksand dominerade inledningen av den tredje perioden totalt och radade upp målchanser där bland annat Calle Själin träffade målramen på nytt. Detta tvingade Skellefteå till en timeout, men hemmalaget fortsatte att ösa på därefter med riktigt bra spel. Gästernas målvakt för dagen, Gustaf Lindvall, stod dock för några mycket fina räddningar och stoppade Leksands försök till reducering. Till slut kom dock målet när firma Cehlárik-Hrivik stod för ett klassmål där den förstnämnda hamnade i målprotokollet 14 minuter in i perioden. Med tre minuter kvar av ordinarie tid kröp Leksand ännu närmare när Lucas Nordsäter skickade in pucken från slottet, och därefter forcerade Leksand för att få in kvitteringen. Det förlösande 4–4-målet gjordes också till slut när Peter Cehlárik gjorde sitt andra mål för dagen med bara nio sekunder kvar av matchen. Väl i förlängningen forsade spelet fram och tillbaka där målvakterna stod i fokus med några fantastiska räddningar. Inbytte Janne Juvonen räddade Leksand gång på gång, men till slut avgjorde Skellefteå matchen på ett friläge och tog därmed hem bonuspoängen.

På tisdag väntar bortamatch mot Malmö.