Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec

Straffseger mot AIK

7 oktober 2018 16:35
Herrlaget

En jämn och målsnål match borta mot AIK gick till straffar. Enda målskytt i straffläggningen blev Thomas Valkvae Olsen som därmed ordnade två poäng för Leksand.


Första perioden var rätt händelselös och inga riktigt klara målchanser skapades. Båda lagen hade två numerära överlägen vardera, men kunde trots det inte få till några farliga chanser och spräcka målnollan innan pausvila.

Andra perioden hade inte mycket att bjuda på spelvis. Det var länge ett ställningskrig ute på isen, och 14 minuter in i mellanakten tog AIK ledningen i ett powerplay. 1-0 var också siffrorna som höll sig till andra periodpaus.

Leksand fick jaga hårt efter en kvittering i tredje perioden, och till slut satt pucken. Knappt elva minuter in så kunde Jon Knuts skjuta in 1-1 i öppet mål efter en målvaktsretur, vilket också blev resultatet efter ordinarie tid. Matchen togs därmed till förlängning, men inget mål gjordes i 3 mot 3-spelet och straffar avgjorde. Där klev Thomas Valkvae Olsen fram och fixade två poäng med hem till Leksand.