Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

LeksandsDörren tecknar nytt 2-årsavtal

23 juni 2022 15:16
Partner

LeksandsDörren har varit en trogen partner till Leksands IF i många år och har nu tecknat ett nytt 2-årskontrakt med föreningen.
– Det långsiktiga tänk som finns inom föreningen nu känns väldigt positivt. Vi som företag ser också långsiktigt på vår verksamhet, så att skriva det här 2-årsavtalet känns väldigt bra, konstaterar LeksandsDörrens VD och ägare Per Jäderberg.


Familjeföretaget LeksandsDörren startade sin verksamhet i byn Karlsarvet vid Siljans strand år 1959 och har genom åren specialiserat sig på att tillverka och sälja kvalitetsytterdörrar.
Inom företaget finns dessutom ett stort hockeyintresse, och i synnerhet ett intresse för Leksands IF, vilket naturligtvis är en av anledningarna till det mångåriga samarbetet mellan företaget och föreningen.
– Det finns tre starka anledningar till att vi samarbetar med Leksands IF. För det första handlar det om vårt brinnande hockeyintresse. Jag är själv leksing sedan barnsben, berättar Per Jäderberg.
– Dessutom är Leksands IF bra för bygden på många sätt, inte minst genom att föreningen skapar sysselsättning och sätter Leksand som ort på kartan. För det tredje är det naturligtvis positivt för vårt eget varumärkesbyggande att få synas ihop med ett så starkt varumärke som LIF. Det skrivs mycket om föreningen, och bilder på spelarna syns allt som oftast i press och digitalt. På det sättet syns vi som sponsor också, menar Per, vars företag kommande säsong kommer att synas på såväl herrlagets som damlagets matchdräkt.

Dina förväntningar och förhoppningar inför kommande säsong?
– Ett längre slutspel med avslutande final hade suttit fint!