LeksandsDörren tecknar nytt 2-årsavtal
Publicerad: 2022-06-23
Partner
LeksandsDörren har varit en trogen partner till Leksands IF i många år och har nu tecknat ett nytt 2-årskontrakt med föreningen. – Det långsiktiga tänk som finns inom föreningen nu känns väldigt positivt. Vi som företag ser också långsiktigt på vår verksamhet, så att skriva det här 2-årsavtalet känns väldigt bra, konstaterar LeksandsDörrens VD och ägare Per Jäderberg.

Familjeföretaget LeksandsDörren startade sin verksamhet i byn Karlsarvet vid Siljans strand år 1959 och har genom åren specialiserat sig på att tillverka och sälja kvalitetsytterdörrar.
Inom företaget finns dessutom ett stort hockeyintresse, och i synnerhet ett intresse för Leksands IF, vilket naturligtvis är en av anledningarna till det mångåriga samarbetet mellan företaget och föreningen.
– Det finns tre starka anledningar till att vi samarbetar med Leksands IF. För det första handlar det om vårt brinnande hockeyintresse. Jag är själv leksing sedan barnsben, berättar Per Jäderberg.
– Dessutom är Leksands IF bra för bygden på många sätt, inte minst genom att föreningen skapar sysselsättning och sätter Leksand som ort på kartan. För det tredje är det naturligtvis positivt för vårt eget varumärkesbyggande att få synas ihop med ett så starkt varumärke som LIF. Det skrivs mycket om föreningen, och bilder på spelarna syns allt som oftast i press och digitalt. På det sättet syns vi som sponsor också, menar Per, vars företag kommande säsong kommer att synas på såväl herrlagets som damlagets matchdräkt.

Dina förväntningar och förhoppningar inför kommande säsong?
– Ett längre slutspel med avslutande final hade suttit fint!

Elin Broman
Stjärnlaget