• Huvudsponsorer

Dags för TV-pucken

22 oktober 2019 08:21
TV-pucken

Dalarnas Ishockeyförbund hälsar alla hockeyvänner varmt välkomna till TV-Puckens slutspel 2019 i Dalarna. TV-Puckens slutspel kommer att spelas traditionsenligt under skolornas höstlov mellan torsdag den 31 Oktober och söndag 3 November. Dalarnas Ishockeyförbund står som arrangör tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet och partnerföreningarna Leksands IF och Falu IF.


Huvudort kommer Leksand att bli där alla spelare och ledare kommer att förläggas. I Leksand så kommer alla kvartsfinaler och semifinaler att spelas i Tegera Arena. Placeringsmatcherna spelas i Weda Skog Arena. Finaler och bronsmatcher spelas på söndag 3 November i Falun på Lugnets Isstadion. Turneringen kommer för första gången att spelas för både flickor och pojkar. Tidigare har flickorna spelat turneringen Stålbucklan, som nu görs om av Svenska Ishockeyförbundet till TV-pucken.

-Det är med stor glädje som vi har fått förtroendet från Svenska Ishockeyförbundet att Dalarnas Ishockeyförbund att stå som värd och arrangera TV puckens slutspel 2019. Vi kommer tillsammans med våra partnerföreningar, 100-årsfirande Leksands IF och Falu IF att göra vårt yttersta för att ge de deltagande lagen och alla gästande besökare ett minnesvärt hockeyevent, säger Jan Eljas, Vice Ordförande i Dalarnas Ishockeyförbund.

Cirka 500 spelare och ledare kommer att deltaga och gästa Dalarna under TV-Puckens slutspel. TV-Pucken är ett samprojekt med flera involverade organisationer där Dalarnas Ishockeyförbund agerar huvudansvariga, och tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet, SVT - Sveriges Television, Leksands IF och Falu IF genomför eventet. Leksands Kommun, Falu Kommun och Visit Dalarna är också delaktiga i eventet.

SPELSCHEMA, POJKAR

SPELSCHEMA, FLICKOR

BILJETTER