Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Onsdag Ons 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov

Tex Williamsson ny målvakt i Leksands IF

10 maj 2017 13:04
Herrlaget

Nu är det klart att det blir Tex Williamsson som gör Jonas Arntzen sällskap som målvakt i årets lag.
– En upcoming målvakt som vi ser fram emot att få se utvecklas ytterligare hos oss, säger Jonas Levén, målvaktstränare, Leksands IF.


Tex Williamsson är 26 år gammal och född i Lammhult, Växjö. Han har genom åren bland annat spelat juniorhockey i Växjö Lakers, samt division 1-hockey i lag som Tyringe och Västervik. Han kommer närmast från en riktigt bra säsong i allsvenska IK Pantern, där han under säsongen växte fram till en av seriens bästa målvakter.

Jonas Levén:
– Tex är en storväxt och atletisk målvakt, som är väldigt rörlig trots sin storlek. Han tog stora steg i sin utveckling förra året i Pantern, och har fortfarande en stor utvecklingspotential. Han har en spännande tid framför sig, och kommer att passa väldigt bra i vårt lag.

Tex Williamsson:
– Att komma till Leksands IF känns jättehäftigt och väldigt inspirerande. Alla vet vad Leksands IF är, och vad det står för, och det känns stort att få bli en del av det.
– Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt lugn målvakt, som försöker att sprida både energi och lugn till laget. Jag har trivts bra och utvecklats väldigt mycket under min tid i Pantern. Den gångna säsongen var som lite av ett genombrott för mig, och det kändes skönt att få knäppa många experter lite på näsan. Det fanns många som inte trodde att jag var en målvakt för HockeyAllsvenskan, men jag visade att de hade fel, och jag ser fram emot att utvecklas ännu mer tillsammans med Leksands IF.

Kontraktet gäller säsongen 2017/2018.

Onsdagens 15.00 (13.00) med Leksands IF: