• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb

Hanna Sköld till Damkronorna

21 januari 2020 11:30
Landslag

Hanna Sköld har funnits på skadelistan den senaste tiden, men är nu på väg tillbaka i spel och är uttagen till Damkronornas trupp inför hemmaturneringen i Tranås och Eksjö 5-8 februari.


Damkronorna kommer ställas mot Ryssland och Tjeckien i de inledande matcherna i turneringens slutspel. Turneringen spelas på hemmaplan i Sverige där värdstäderna är Tranås och Eksjö. Från Leksands IF är forwarden Hanna Sköld uttagen.

-Tittar man på SDHL är kanske inte Hanna Sköld en spelare som sticker ut jättemycket, men när jag sett henne spela internationella matcher är hon bra, berättar Ylva Martinsen för leksandsif.se och fortsätter:
-Hon är stark runt pucken, skyddar den bra och är vår bästa tekare. Senast spelade hon center med oss. Hon kan hota offensivt och vi använder henne även i powerplay. Hon har också gjort en del PP-mål i Leksand, säger förbundskaptenen.

Hanna Sköld har varit otillgänglig för spel under en tid, men är nu på väg tillbaka och Ylva Martinsen hoppas på att ha en helt frisk leksandsforward redo för spel i turneringen. Ylva Martinsen lyfter även fram Hanna Skölds fysik.
-Hanna är en smart spelare som ligger i topp då det gäller den fysiska nivån. Det visade hon om inte annat mot Schweiz senast. Där var hon bra fast vi hade spelat tre dagar på raken. Det är också saker som jag hela tiden väger in. Nu har Hanna varit borta ett tag från spel efter en skada, men vi hoppas såklart att det kommer hålla. Hon var väldigt bra i december och jag vill se henne mer, säger Ylva Martinsen.