Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Tung förlust mot HV71

16 november 2019 17:21
Herrlaget

Den första hemmamatchen på över tre veckor slutade med en tung 0–4-förlust efter att tre av målen från HV71 gjordes i den första perioden.


Första perioden var en mardröm för Leksand då HV71 gjorde tre mål under de elva första minuterna. 0–1 kom efter bara två minuter då Martin Thörnberg skickade upp pucken i krysset, och bara tre mintuer därefter satt 0–2 bakom Axel Brage vilket innebar att Janne Juvonen kom in i målet istället. Tyvärr hjälpte inte det och gästerna kunde öka på till 0–3 i numerärt underläge på ett friläge och sätta sig rejält i förarsätet inför kommande perioder.

Leksand kom ut bättre i inledningen av den andra perioden trots ett tremålsunderläge i ryggen. Ett par lägen uppstod där Sebastian Wännström var närmast en reducering, men pucken ville inte hela vägen in vid någon av chanserna och mellanakten slutade mållös.

I den tredje perioden var Leksand tvungna att gå framåt för att komma in i matchen igen, men detta lyckades inte då inget av farligt värde skapades. Istället för en reducering kunde HV71 punktera matchen genom att göra 0–4 i powerplay med sju minuter kvar av ordinarie tid, vilket även blev slutresultatet i dagens möte.

På torsdag väntar bortamatch mot Frölunda.