Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Véronneau vinnare av Guldhjälmen 21/22

9 april 2022 17:00
Herrlaget

Varje säsong får spelarna i SHL rösta fram vinnaren av Guldhjälmen som går till den, i SHL-spelarnas ögon, mest värdefulle spelaren. Priset delas ut av CCM, Magasinet Hockey och C More, och årets vinnare är Max Véronneau.


Max Véronneau har dragit fram som en virvelvind i SHL under säsongen, inte minst med hjälp av sin snabba skridskoåkning och sin näsa för att hitta nätet bakom motståndarmålvakterna. Totalt stod kanadensaren för 60 poäng (34+26) på 51 SHL-matcher under säsongen innan han dessvärre missade slutspelsmatcherna mot IK Oskarshamn på grund av en skada.

I slutet av varje säsong får samtliga spelare i SHL agera jury och rösta fram den spelare de anser vara ligans mest väredefulle spelare. När spelarna sagt sitt efter grundserien säsongen 2021/2022 står det klart att Max Véronneau står som vinnare.

Véronneau själv framhöll flertalet spelare i intervjun med C More Hockey, bland annat Ryan Lasch, Linus Omark och Jonathan Pudas för att nämna några. Det var en glad, men aningen chockad, Véronneau som tog emot priset.

–Det är många som har haft riktigt bra säsonger. Den kunde ha gått till vem som helst av dem. Jag är ärligt talat chockad, sade Veronneau i C More.